PRINC CHARLES JE OVIM POTEZOM DAO DO ZNANJA DA NEMA NAMJERU VIDJETI SE S HARRYJEM

Princ Harry otputovat će iz Los Angelesa u London kako bi sa starijim bratom princom Williamom bio na otkrivanju nove statue njihove majke, pokojne princeze Diane.

Njihov otac princ Charles u tim trenucima bit će na svom škotskom imanju u Balmoralu, piše The Sun.

  • Charles je jasno dao do znanja da nema namjeru biti u Londonu. Rekao je da ide u Škotsku, a službeni susret oca i sina nije dogovoren – rekao je izvor blizak dvoru, navodi Index.hr.

Pretpostavlja se da će princ Harry doći u London krajem mjeseca, budući da je otkrivanje statue zakazano za 1. juli, na dan kad bi princeza Diana, da je živa, napunila 60 godina. Prije nego što se nađe s bratom, Harry nakon leta mora pet dana biti u karantinu.

  • Braća će stići zajedno samo iz poštovanja prema majci – dodaje izvor. Ako je suditi po izjavama izvora bliskih kraljevstvu, odnosi u porodici i dalje su komplicirani.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

IZRAEL NAPAO SIRIJU, POGINULO 38 LJUDI

0
U izraelskim napadima na sirijski grad Alep u petak rano ujutro ubijeno je 38 ljudi, uključujući pet pripadnika libanonske militantne skupine Hezbollah, rekla su Reutersu dva sigurnosna izvora.