PRINC OD MONAKA IMA KORONU: PORUČUJE DA JE SVE U REDU

Princ Albert od Monaka od pozitivan je na korona virus, priopćila je u srijedu kraljevska palača.

Vlasti u državi rekle su da nisu zabrinute za zdravlje 62-godišnjeg vladara. Palača je rekla da Albertovo zdravlje “ne izaziva nikakvu brigu”, rekavši da nastavlja raditi iz izolacije. Međutim, nadzire ga njegov osobni liječnik i specijalisti bolničkog centra Princess Grace, koji nosi ime njegove majke Grace Kelly. Nije poznato je li testirana njegova supruga Charlene, piše Daily Mail..

Princ je pozvao 39.000 stanovnika Monaka da poštuju karantinska pravila kako bi zaustavili širenje virusa, navodi se u priopćenju. U Monaku su jučer potvrđena devet slučajeva virusa, a prvi je zabilježen 28. februara.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

PAŠIĆ I FURTULA NOVI ZAMJENICI GLAVNOG DRŽAVNOG TUŽIOCA KAJGANIĆA

0
Visoko sudsko i tužilačko vijeće (VSTV) Bosne i Hercegovine je tokom sjednice koja se održava 17., 18. i 19. aprila u Sarajevu, donijelo odluku o imenovanju više nosilaca pravosudnih funkcija u Bosni i Hercegovini, saopćeno je iz VSTV-a.