PROF. MULAOSMANOVIĆ: NE OBAZIRIMO SE NA ONE KOJI NEGIRAJU BIH

Vanredni profesor na Programu društvenih i političkih nauka na IUS-u Admir Mulaosmanović bio je gost današnjeg programa Hayat TV-a povodom Dana nezavisnosti naše zemlje.

Kako nam je kazao na današnji dan ne trebamo davati značaj onima koji negiraju državu BiH.

  • BiH je kroz svoju historiju prošla puno toga. Posvetimo pažnju onima koji vole ovu državu, onima koji su je odbranili, koji će i dalje razvijati i da se ne obaziremo na napade, provokacije i sve ono što je negativno kada govorimo o nezavisnosti naše zemlje – kazao nam je prof. Mulaosmanović.

Poručio je da mu je izuzetno drago što primijeti slavljeničku atmosferu i raspoloženje u gradovima u BiH.

  • Zastave su postavljene po gradovima, programi kako na televizijama, tako i na ostalim medijima su podređeni Danu nezavisnosti. Imamo osjećaj patriotizma, koji trebamo čuvati, njegovati i činiti stalno onim što nas na neki način obilježava, jer država BiH nas kao pojedince itekako obilježava – naglasio je.

Pogledajte video OVDJE.

(Aldin Tiro)

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

PROMO / EUROPSKI MILJENIK DOBIO OSVJEŽENJE

0
Hyundai Tucson je osvojio srca europskih vozača još davne 2004. godine, etablirajući se kao najprodavaniji model i miljenik fanova širom kontinenta.