PROLAZNICI U ŠOKU! DJEVOJKA U ČIZMAMA DO KUKOVA PROŠETALA MOMKA NA POVOCU, ON GLUMIO PSA

Šok! Sodoma i Gomora, performans, Sado Mazo! Šta je ovo? Pitaju se mnogi kada je osvanuo snimak iz tržnog centra u Varažidnu.

O tome su se raspisali i hrvatski mediji, koji navode da je snimak načinjen u srijedu oko 20:30, a malobrojni posjetioci ostali su u šoku kada su ugledali djevojku koja je bila porovkativno obučena, a vodila je muškarca na povocu.

O ovome je pisao i portal Zagorje internacional, koji navodi da je u pitanju mladi ljubavni par Antea Ajbek i Renato Pirin, mladi ljubavni par čiji je video osvanuo i na popularnoj društvenoj mreži TikTok. Krije li se iza ovog ”performansa” neki drugi motiv osim privlačenja pažnje javnosti, nije poznato, ali su svakako uspjeli zbuniti posjetioce trgovačkog centra koji su se u tim trenucima tu zatekli.

Iako je slučaj neobičan, treba svakako napomenuti da ovakav prizor nije snimljen prvi put.

Podsjetimo, u januaru prošle godine u sumermarketu na Radničkoj cesti u Zagrebu snimljena je slična fotografija koju su mediji prenijeli nakon što se brzo proširila društvenim mrežama. Na njoj se takođe mogao vidjeti mladić na povocu koji puže, dok uzicu drži mlađa devojka.

@dannythevirtuosso

koja je ovo pasmina? #fypシ #fy #foryou #fyp #viral #lumin #varaždin

♬ original sound – thrillix_music

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

SREDNJOŠKOLCI IZ NIZOZEMSKE OKREČILI ŠKOLU U BIH

0
Srednjoškolci iz Nizozemske, koji borave ovih dana u Sanskom Mostu, provela je volontersku akciju krečenja i uređenja prostorija područne škole u naselju Zdena, nadomak tog grada.