PROMO / NAJBOLJA BOSANSKOHERCEGOVAČKA PLIVAČICA AMINA KAJTAZ I OAZA NASTAVLJAJU SARADNJU

Najbolja bosanskohercegovačka plivačica Amina Kajtaz i voda Oaza produžili su sponzorski ugovor, čime je nastavljena saradnja naše reprezentativke i ovog domaćeg brenda “iz srca Bosne”.

  • Ušli smo u treću godinu saradnje sa Aminom Kajtaz. Naša najuspješnija reprezentativka je zaslužila podršku i nadamo se da će ovaj sponzorski ugovor omogućiti Amini da uz još kvalitetnije pripreme ostvari planirane rezultate. Amina Kajtaz i naša ‘voda koja osvaja’ odlično funkcioniraju zajedno, zato se veselimo nastavku saradnje – izjavio je Armin Hrvić direktor kompanije Oaza d.o.o. iz Tešnja.
Promo

Uz produženje ugovora za iduću godinu, Amina je postala zaštitno lice i funkcionalnih voda, kao i domaćeg čaja, dva nova Oazina prozivoda.

  • Kako se bavim plivanjem, promoviranje vode je za mene bio idealan izbor. Zaista sam sretna da mi kao mala država imamo tako, prije svega, kvalitetne proizvode. Još više cijenim to što se Oaza nastavila razvijati i što smo pored vode koja je glavni proizvod, dobili i nove ariktle, tj. čajeve i funkcionalne vode, a koji doprinose jačanju našeg imunog sistema – izjavila je Kajtaz.
Promo

Zdravlje i sport idu zajedno, a zdrav način života od sada podrazumijeva i tri okusa Oaza funkcionalih voda: Vitality, Care i Immuno koji u svom sastavu sadrže prirodne arome iz ekstrakta voća i čaja i imaju nisku energetsku vrijednost. Pored voda tu je i Oaza domaći čaj dobijen cijeđenjem svježih biljaka sa savršeno uravnoteženim spojem okusa voća i čaja. Pravi čaj, sa manje šećera i potpuno prirodnim sokom voća, intenzivnog i bogatog okusa dostupan je u tri kombinacije: brusnica i crni čaj, breskva i čaj šipka, i genijalni trio limun, kamilica i med.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

KOLAŠINAC S ATALANTOM IZBACIO LIVERPOOL, ROMA USPJEŠNIJA OD MILANA

0
Fudbaleri Atalante poraženi od Liverpoola u revanš susretu četvrtfinala Evropske lige rezultatom 1:0, ali su zahvaljući ubjedljivom trijumfu u prvom meču izborili plasman u polufinale takmičenja.