PROMO / OVOG PETKA U IGRI TV BINGO IGRAČE OČEKUJU BROJNI REDOVNI I VANREDNI NOVČANI DOBICI

U večerašnjem redovnom 23. kolu igre TV Bingo igrače očekuju brojni novčani dobici sa pet i deset pogođenih brojeva ali i Jackpot koji večeras iznosi 560.000,00 KM. Igrači koji su ranije obezbjedili žute bingo listiće i poslali SMS sa serijskim brojem listića učestvuju u večerašnjem izvlačenju sedmičnih dobitaka vanrednog kola TV Binga u kojem mogu osvojiti 6 X 500,00 KM.

U srijedu izvlačenje brojeva 2. vanrednog kola TV Binga

Lutrija Bosne i Hercegovine za drugo vanredno kolo TV Binga koje je na programu naredne srijede, pored redovnih novčanih dobitaka i Jackpota, pripremila je i obogaćeni fond kojeg čine dodatni vrijedni novčani dobici. Najsretniji igrači u finalnom izvlačenju osvojit će dodatne novčane dobitke od 1.000,00 do 10.000,00 KM. Žuti bingo listići koji su učestvovali u sedmičnim izvlačenjima, učestvuju i u finalnom izvlačenju brojeva 2. vanrednog kola TV Binga koje je na programu u srijedu, 10.6.2020. godine sa početkom u 20:10 sati.

Bingo listiće igrači mogu uplatiti na prodajnim mjestima Lutrije Bosne i Hercegovine ili putem eNovčanika, a na raspolaganju su i prodajna mjesta ovlaštenih saradnika: iNovine, Duhanpromet, Duhan, Petrol, Hrvatska pošta i dr.

Za sva dodatna pitanja u vezi igara na sreću Lutrije BiH, ali i detalja u vezi registracije na eNovčanik igrači mogu pozvati INFO liniju Lutrije BiH – podrška igračima na brojeve telefona +38733 257 200; +38733 257 201 ili poslati upit na e-mail: podrska@lutrijabih.ba.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

TREĆI TOP GUN: HOĆE LI TOM CRUISE OPET GLUMITI MAVERICKA?

0
TOP GUN: Maverick u kina je došao 2022. godine i ostvario odlične rezultate, a ubrzo nakon premijere postavljalo se pitanje hoće li se snimati i treći dio.