NAKON 11 DANA POTRAGE PRONAĐEN U BESVJESNOM STANJU: MLADIĆ IZ VIŠEGRADA UPUĆEN U BOLNICU

Brane Nešković, koji je nakon 11 dana pronađen u selu Staniševac kod Vardišta, u općini Višegrad, upućen je u bolnicu Foča, potvrđeno je u Domu zdravlja Višegrad.

Nešković je pronađen jučer i prevezen je u višegradski Dom zdravlja.

  • Lice je pregledao dežurni doktor u Domu zdravlja, a zatim uputio u Psihijatrijsku bolnicu Sokolac. Iz Sokoca je vraćen i upućen u bolnicu Foča zbog bola u grudnom košu i tjelesne tempertaure – rekli su u Domu zdravlja Višegrad.

Šef smjene Jedinice Granične policije Višegrad Marko Rezić rekao je Srni da su Neškovića jučer u 15.50 sati u mjestu Staniševac pronašli službenici Granične policije BiH.

  • Lice se nalazilo u teškom i iscrpljenom stanju. Na licu mjesta mu je pružena pomoć i obavještena je hitna pomoć i policijska stanica Višegrad, koji su preduzeli radnje iz njihove nadležnosti. Lice je službenim vozilom Granične policije prevezeno do Doma zdravlja Višegrad oko 16.10 sati, gdje mu je ukazana dalja pomoć – istakao je Rezić.

Osim rodbine i kolega iz firme Omorika u kojoj je radio, za nestalim Višegrađaninom tragali su i pripadnici Policijske stanice Višegrad, Civilne zaštite i Spasilačkog centra iz Srbije.

Brane Nešković (33) se 25. aprila udaljio u nepoznatom pravcu iz porodične kuće, koja se nalazi u selu Prisoje, kod Vardišta.

Pronađen je u besvjesnom stanju, u ležećem položaju.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

NSRS USVOJILA ZAKLJUČKE: PONIŠTITI SVE ODLUKE SCHMIDTA

0
Narodna skupština bh. entiteta RS usvojila je zaključke u kojima se zahtjeva da međunarodna zajednica povuče izmjene Izbornog zakona Bosne i Hercegovine koje je donio visoki predstavnik Christian Schmidt.