PRONAĐENA HURIJA HADŽIĆ: PORODICA KAŽE DA JE PSIHIČKI NESTABILNA

Nestala Hurija Hadžić iz Gračanice je pronađena u mjestu Buna kod Mostara bez vidljivih povreda.

Iz porodice Hadžić nam kažu kako je djevojku pronašla mostarska policija bez vidljivih povreda i da je već vraćena u sigurnost porodičnog doma.

  • Nema vidljivih povreda ali je iscrpljena – kažu nam iz porodice Hadžić.

Ističu da nema krivičnih ni prekršajnih elementa u ovom slučaju, te da je slučaj vezan isključivo za zdravstveno stanje djevojke.

  • Ona psihički nije stabilna, a nije koristila terapiju pa je došlo do ovoga – kazali su nam iz porodice te zahvalili svima koji su na bilo koji način pomogli da se pronađe Hurija.

Podsjetimo da hercegovački i tuzlanski policajci intenzivno tragali za 36-godišnjom Hurijom Hadžić iz Gračanice koja je nestala prije šest dana.

Hurija Hadžić je protekle sedmice boravila u Sarajevu zbog poslovnih obaveza, ali umjesto povratka u rodnu Gračanicu, ona se zaputila prema Konjicu iz nepoznatih razloga, gdje je policija pronašla njezin automobil ali ne i nju. Kasnije se doznalo kako je autobusom otputovala za Mostar, gdje je u konačnici i pronađena.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE