PRVI SLUČAJ ZARAZE U JOŠ JEDNOJ OPĆINI

Jučer su urađena tri nova nalaza na koronavirus pacijenata iz Banovića i utvrđeno je da je jedan pozitivan.

Ovo je prvi slučaj zaraze koronavirusom koji je potvrđen u Banovićima. Kako su naveli iz Općinskog štaba civilne zaštite, riječ je o osobi starije životne dobi, koja je bila na Kliničkom centru Tuzla na redovnom tretmanu liječenja, gdje je zaražena osoba i smještena u izolaciju.

Kako je navedeno, zaražena osoba nije imala nikakve simptome koronavirusa. U toku je testiranje članova porodice, čiji se rezultati očekuju u toku dana.

Negativni rezultati nalaza na koronavirus potvrđeni su kod osam osoba do sada.

U izolaciji se trenutno nalazi 107 osoba na području Banovića.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

POTRAGA ZA MIDHATOM DEDOVIĆEM OKONČANA TRAGIČNO: DANAS ĆE MU BITI KLANJANA...

0
Iz Gorske službe spašavanja Novi Grad Sarajevo saopštili su da nakon četiri mjeseca i dvadeset dana od nestanka sugrađanina Midhata Dedovića okončana je potraga te će danas biti obavljena dženaza i ukop u selu Ćurovi kod Goražda.