PSG OTPISAO NEYMARA: NE VOLI DA TRENIRA, GODINAMA JE IGRAO SA KILOGRAMIMA VIŠKA

Čelnici Paris Saint Germaina poručili su brazilskom fudbalskom reprezentativcu Neymaru da na njega ne računaju u narednoj sezoni, tvrdi "Mundo deportivo“.

Španski list navodi da francuski klub želi da napravi veliku rekonstrukciju tima za narednu sezonu.

  • Neymar ne voli da trenira. Godinama je igrao sa tri ili četiri kilograma viška, ali je na terenu bio najpošteniji, jer je najviše trčao i nudio se u odbrani – naveo je izvor blizak čelnicima PSG-a za španske medije.

“El pais” podsjeća da se Neymar dogovorio sa čelnicima Paris Saint Germaina da mu bude isplaćen čitav iznos ako ugovor raskine prije 2025. godine, a to je oko 200 miliona eura.

Španski list tvrdi da bi ova suma mogla da natjera Neymara da napusti redove francuskog šampiona, a ova “operacija” povjerena je novom sportskom direktoru Paris Saint Germaina Luisu Camposu.

Neymar (30) je u PSG stigao 2017. godine iz Barcelone, a za francuski klub je odigrao 144 utakmice postigao je 100 golova i tome dodao 60 asistencija.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

NIKŠIĆ: NEGIRANJE GENOCIDA I OMALOVAŽAVANJE ŽRTAVA SRAMOTA I MORALNI SUNOVRAT

0
Negiranje genocida, omalovažavanje žrtava i njihovih porodica teška je sramota i moralni sunovrat političkog sistema koji bi zbog sudski utvrđenih činjenica trebao biti prvi i najglasniji zagovaratelj istine i Rezolucije o genocidu u Srebrenici – poručio je danas premijer Federacije BiH i predsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) BiH Nermin Nikšić.