PUNICA RODLA SEBI UNUČE: PORUKA NJENOG ZETA OBILAZI SVIJET

Juli Bredford je u 44. godini sebi rodila unuče i ta vijest obišla je svijet, zet joj je poručio nešto što je odjeknulo internetom.

Prije četiri godine svijet je brujao o Juli koja je odlučila da pomogne svojoj kćerki pošto je djevojka zbog jakih terapija ostala sterilna. Tako je postala surogat majka kćerki i zetu i na svijet je došao mali Džek.

Juli, koja sama ima troje djece, izjavila je kako su joj prethodne godine bile najgore u životu.

  • Ali imala sam sreće da mi je data šansa da ispravim stvari. Gledala sam svoju kćerku u užasnom stanju. Bila je u agoniji, preplašena u tom trenutku bih dala sve samo da se zamjenim s njom. Nisam mogla nikako da pomognem i osjećala sam se beskorisno. Oduvijek sam znala da je Džes željela da postane majka kao ja, rekla je Džuli i potom objasnila zašto je odlučila da rodi dijete svoje kćerke.
  • Kada je zbog raka ostala bez šanse da rodi svi smo bili slomljenog srca. Odlučila sam da budem surogat majka za njeno dijete i da ponovo preuzmem kontrolu. Proveli smo mnogo vremena po bolnicama i to nam je u jednom trenutku postalo normalno. Presrećna sam što je posljednja posjeta bolnici bila zbog porođaja, rekla je Juli.

Danas, njen zet Ris objavio je poruku u kojoj je svoju punicom nazvao “najdivnijom ženom na svijetu”.

  • Neki ljudi i dalje misle da je bizarno to što mi je punica rodila sina, ali ja ih podsjetim da, da nje nije bilo, Džek danas uopšte ne bi bio ovdje. Podsjetim ih da je 21. vijek i da, koliko god im to zvučalo čudno, napredak tehnologije i medicine mi je omogućio da danas u rukama držim svog sina – poručio je on u tekstu koji je ponovo obišao internet.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

SKANDAL U SVLAČIONICI POZNATOG KLUBA: TRENER DOBIO OTKAZ ZBOG VEZE S...

0
Menadžer engleskog ženskog fudbalskog kluba Leicester City Women Willie Kirk (45) dobio je otkaz nakon što je istraga otkrila da je prekršio kodeks ponašanja.