RADUJETE LI SE VI NOVOJ SEZONI SUPER RECEPT – ŠKOLE KUHANJA?

Jesen 2019. u znaku „Super recept manije“. Novi kuhari amateri, novi izazovi, brojni recepti i kuharski trikovi, profesionalni žiri Mameledžija i Karić pod voditeljskom palicom Faruka Čaluka u novoj sezoni popularnog showa.

Kulinarski show koj je pomjerio granice kulinarstva u Bosn i Hercegovini i približio vrhunsku kuhinju svima, rasplamsao ljubav prema kuhanju, vraća se u novoj sezoni. Odabrani polaznici ušli su u uži izbor i dobili priliku učiti od naših najboljih kulinarskih stručnjaka. Talent, entuzijazam, motiviranost, ljubav prema hrani i pripremanju različitih jela, samo su neke od karakteristika koje nose novi takmičari popularnog reality showa.

Hayat

Žiri koji će ocjenjivati kuhare amatere, ali i educirati takmičare showa čini provjereni dvojac Nihad Memeledžija i Miran Karić.

Produkcijski i kreativni tim showa najavljuje provjerenu kvalitetu formata, ali i novosti u sadržaju i brojna iznenađenja. U popularnu i nadasve primamljivu Super recept kuhinju ušlo je 12 takmičara.

Brojni izazovi naći će se uskoro ispred TOP 12 takmičara koji će u Super recept kuhinji morati pokazati i dokazati svoj talenat.

Hayat

U prvim emisijama vidjet ćemo koji od 12 kuhara imaju dovoljno veliki entuzijazam, ko je ima volju i želju za kuhanjem više od ičega. Žiri će nakon ukupno šest sedmica kreativnog rada sa obje grupe, dati do znanja ko je zaslužio prolazak dalje. Već u prvim emisijama vidjet ćemo prve gafove, ali i prve uspjehe i talentirane kuhare amatere koje će žiri sa zadovoljstvom pohvaliti i plasirati dalje.

Sigurno je da je pred nama najuzbudljiva sezona do sada, radujemo joj se!

Super recept – škola kuhanja počinje sutra. Možete je pratiti od ponedjeljka do četvrtka u 18 sati.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE