NAŠE JE ONO ŠTO DAMO: LEILA NAS JE ODUŠEVILA SVOJIM GESTOM, ŠALJEMO POKLON NA NJENU ADRESU

Ramazanski program Hayat televizije je najgledaniji tv sadržaj u Bosni i Hercegovini, a 'Ramazanska sofra' je emisija koju posebno volite gledati.

Naši Almasa Lazović i Nihad Mameledžija u večerašnjoj emisiji ‘Ramazanska sofra’ ugostili su Minu Mumanović iz Srebrenika.  Ona je pripremala baklavu s džemom i specijalno “gnijezdo” porijeklom iz Turske. Ukoliko ste propustili gledati kako se priprema „specijalno gnijezdo“ to možete u videu na kraju teksta.

Od početka emitiranja emisije našim vjernim gledateljima šaljemo poklone.  Da biste bili u prilici da dobijete poklon, potrebno je da u komentarima Facebook stranice Hayat TV-a napišete kome ste danas ili ko je vama danas učinio neko dobro djelo i ovaj lijepi mjesec učinio još posebnijim.

Čitanjem komentara koje ste nam pisali danas ispunili ste naša srca na pozitivan način i drugima koji su čitali vratili ste vjeru u ljude, da postoje oni koji svakodnevno čine male gestove prema drugim.

Slučajnim odabirom poklon danas šaljemo Leili Merjem, koja je odlučila svoje svečane haljine pokloniti djevojkama koje nisu u mogućnosti priuštiti takve.

  • Odlučila sam pokloniti svoje svečane haljine u udruženje, na korištenje djevojaka koje nisu u mogućnosti sebi priuštiti haljine za maturu i vjenčanje, napisala je Leila Merjem.

‘Ramazansku sofru’ pratite i sutra u istom terminu i objave na našoj Facebook stranici.

Možda je sutrašnji poklon baš vaš.

Pogledajte video OVDJE.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

PROMOCIJA U VIJEĆNICI: DEKODIRANJE AGRESIJE, BILI SU NAD KARTAMA BIH

0
U sarajevskoj Vijećnici večeras je održana promocija knjige "Dekodiranje agresije: Vrhovni savet odbrane Savezne Republike Jugoslavije i rat protiv Republike Bosne i Hercegovine".