RAMOS ISKRENO ODABRAO KOJI MU JE NAJDRAŽI GOL U KARIJERI

Štoper Real Madrida Sergio Ramos proteklog vikenda zabio je 100. gol u dresu Kraljevskog kluba, što je nevjerovatan rezultat, obzirom da se radi o defanzivcu.

Tako je medijima nakon tog velikog jubileja otkrio koji mu je i najdraži.

  • Rekordi i statistika su zanimljivi, ali za mene su najvažnije pobjede ekipe, a ja se nadam da ću još dugo igrati i postizati golove”, rekao je Sergio Ramos, te nastavio:
  • Za mene je svaki gol poput djeteta, a među 100 golova nije lagano odabrati jedan. Ipak, postoji jedan koji je poseban i koji izdvajam, a to je gol za 1:1 protiv Atletico Madrida u Lisabonu, nakon čega osvojili Ligu prvaka”, istakao je Ramos.
https://www.youtube.com/watch?v=D05EmdlsM0A

Podsjećamo, Ramos je tada zabio za izjednečanje nakon kornera Luke Modrića, a u produžecima Real je slavio 4:1 i tako osvojio Ligu prvaka.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE