RASKOPAO TEMELJE ISPOD STEPENICA PA NIJE MOGAO VJEROVATI ŠTA JE PRONAŠAO

Ispostavilo se da kugle za klasično kuglanje nisu dobar temelj za kuću. Na svom iskustvu to je naučio 33-godišnji David Olson iz Michigana koji je prije dvije godine kupio kuću sagrađenu na kuglama.

On i njegova žena drugi su vlasnici doma u kojem trenutno žive s troje djece. Olson tvrdi kako je u izvještaju inspekcije prije nego su kupili kuću istaknuto da “cementne stepenice nekako naginju kuću” pa su ih odlučili srušiti.

Kad je Olson početkom mjeseca napokon pronašao vremena da se pozabavi stubištem, imao je što vidjeti. Naime, dosad je izvadio više od 160 kugli, a sve je dokumentirao u Facebook grupi The Bowling Ball Guy, prenosi Index.

Olson pretpostavlja da je to tek djelić od onoga što bi se moglo skrivati ispod kuće. Kaže i kako su neke kugle bile oštećene dok su druge izgledale nekorišteno. Kaže i kako je prijašnji vlasnik u temelje stavio kugle jer mu je to vjerovatno bilo jeftinije.

  • Mislim da se danas ne biste mogli s time provući – kaže Oslon.

Neke kugle porodica je donirala, druge će iskoristiti za dekoracije u vrtu.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

OD 16:30 UŽIVO NA HAYATU – NOVA EMISIJA ‘ANATOMIJA ŽIVOTA’

0
'Anatomija života' nova je emisija Hayat TV koju uživo emitiramo od danas, i tako će biti svake subote od 16:30.

PROPALA INVAZIJA IZRAELA