RAZVEO SE BIVŠI FUDBALSKI REPREZENTATIVAC SANEL JAHIĆ

Broj 13 definitivno je nesretan bivšem fudbalskom reprezentativcu BiH Sanelu Jahiću.

Naime, nakon 13 godina braka on se razveo od supruge Minele sa kojom ima sinove Džana i Rejana.

Ovu informaciju potvrdili su prijatelji Minele i Sanela, koji nisu bili raspoloženi da komentarišu informaciju o razvodu i zašto je ovaj par odlučio da okrene novu stranicu u životu, piše Faktor.

Minela i Sanel upoznali su se u sportskoj kladionici u kojoj je radila bivša Miss Kantona Sarajevo, koja je učestvovala na nekoliko izbora ljepote. Nakon tri-četiri mjeseca veze odlučili su stati pred matičara. Minela je bila velika podrška našem reprezentativcu koji je u karijeri nastupao za Las Palmas, Meridu, Aris, AEK, Karabukspor, St. Johnstone, Grasshoppers, Levadiakos i Željezničar.

Minela i Sanel su jedno vrijeme imali svoj kafić na Grbavici, a bivša misica je već nekoliko godina vlasnica frizersko-kozmetičkog studija.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE