RETROGRADNI MERKUR OD 18. JUNA POMJERA TLO POD NOGAMA

Jun je zaista čudesan i poseban mjesec u 2020. godini zbog pojave dva pomračenja i nekoliko retrogradnih planeta kojima se od 18. juna pridružuje i retrogradni Merkur u znaku Raka - aspekt koji mnogima pomjera tlo pod nogama.

Junski retrogradni Merkur neće biti drugačiji od predhodnih svojih retrogradnih faza. Moguće je odlaganje, pogrešne informacije, gubitak stvari, suočavanje sa lažima i teškom istinom, zatvaranje duše…

Mnogi znakovi Zodijaka osjećaće zbunjenost i napetost u vazduhu, ali na pet horoskopskih znakova retrogradni Merkur imaće najveći uticaj!

Ovan

Ovnovi, uskoro ćete osjetiti neobične vibracije retrogradnog Merkura na svojoj koži. U prethodnih nekolijko mjeseci živjeli ste “na ivici”. Sve što ste poželjeli, odmah ste sproveli u djelo. Odluke su donošene brzo, a i brzo su se pokazale kao pogrešne. Sada je trenutak da usporite. Slijedi period suočavanja sa posljedicama i naplata starih dugova. Suočite se sa promjenama, a nakon toga ćete pronaći mir.

Rak

Retrogradni Merkur kao da je jedva čekao da pristupi vašem nježnom znaku Zodijaka. Moguće je da ćete se osjećati uznemireno, nervozno. Očekuje vas poplava osećaja koje nije tako lako ispoljiti. Suočavate se sa raznim tajnama i stičete nove lekcije. Umjesto da kanališete energiju na negativnost, usmjerite je ka optimizmu i duhovnom rastu.

Djevica

Retrogradni Merkur vam donosi veliko opterećenje i osjećaj kao da gubite kontrolu. Moguće je da će osoba kojoj vjerujete početi da pokazuje svoje pravo lice. Ne budite razočarani ako se jedan odnos sada završi zauvijek – smatrajte da vas je retrogradni Merkur spasao od nove tuge i nevolje.

Škorpija

Ispunjavaju vas negativne misli, a naročito vam ne prija talas pomješanih emocija koje ne možete da prikrijete. Škorpije su uvijek misteriozne i tajanstvene, ali sada neće uspjeti da prikriju osjećanja. Dopustite im da izađu iz vas, ne porikrivajte ih. Neka se izliju iz vaše duše poput vodopada i neka ih zauvijek vrijeme odnese. Ubrzo ćete se osjećati oslobođeno.

Jarac

Realnost ne ispunjava vaša očekivanja i zato ne želite da vidite svoje probleme, nesporazume i greške. Nosite “naočare” zablude i ušuškane laži. Retrogradni Merkur će vas podstaći da zaista sagledate istinu u oči i suočite se sa svim neprijatnim iskušenjima koje vam život trenutno servira. Ne brinite, izaći ćete iz ove bitke kao pobjednik.

Retrogradni merkur u znaku Raka imaće najveći uticaj na vaše emocije i način na koji ih izražavate. Ne sputavajte ih, pustite da slobodno izađu iz vaše duše.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

FUDBALSKI PETAK U BOSNI I HERCEGOVINI: SARAJEVO U TUZLI, ŽELJEZNIČAR I...

0
Petak je danas dan za fudbal. Zbog Uskrsa, u nedjelju neće biti utakmica Wwin lige Bosne i Hercegovine, pa je odlučeno da se po tri utakmice igraju u petak i subotu.