RIHANNA U VEZI S NAJBOLJIM DRUGOM?! PJEVAČICA I REPER UHVAĆENI KAKO RAZMJENJUJU NJEŽNOSTI, FANOVI ODUŠEVLJENI!

Rihannin ljubavni život je pred budnim okom javnosti godinama unazad, a čini se da je jedna od najpopularnijih pjevačica na svijetu napokon uplovila u mirnu luku.

Najbogatija pjevačica na svijetu, svakodnevno se pojavljuje u društvu repera Asap Rockyja, koji je inače i njen dugogodišnji prijatelj, ali izgleda da su napravili novi korak i odlučili da daju šansu da se oprobaju kao ljubavni par. Oni dane provode šetajući po gradu, držeći se za ruke, a osmijeh ne skidaju sa lica.

Oni čak i rade na novoj pjesmi i spotu, ali im to neće biti prva saradnja! Naime, prije nekoliko godine pjevačica se pojavila u jednom njegovom spotu, ali to nije sve. Rocky je takođe bio gosti u Rihaninoj kampanji za novu kolekciju proizvoda za njegu kože.

Njih dvoje snimaju spot u New Yorku, a sigurno je da njihovi fanovi jedva čekaju da ovaj projekat ugleda svjetlost dana!

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

TRODNEVNI ŠTRAJK UPOZORENJA PROSVJETARA U KANTONU SARAJEVO: USKORO ODLUKA O DRUGIM...

0
U osnovnim školama u Kantonu Sarajevo uspješno je proveden trodnevni štrajk upozorenja u periodu od 17. aprila do danas, a učešće su uzele i kolege koje nisu članovi sindikata, saopćeno je večeras iz Sindikata osnovnog obrazovanja i odgoja Kantona Sarajevo.