RIJEŠITE SE NEUGODNOG MIRISA IZ VEŠ MAŠINE

Važno je redovno čistiti i održavati mašinu za veš, jer bi se u protivnom bilo koje mračne nakupine prljavštine lako bi se mogle prenijeti na vašu odjeću.

Srećom, postoji vrlo jednostavan trik koji će osigurati da vaša mašina ostane besprijekorno čista. Nedavno je podijeljen genijalni trik za čišćenje mašine za veš koji je toliko jednostavan i jeftin da bi bilo suludo ne probati ga. Naime, čini se da su tablete za mašinu za suđa ključ za savršenu veš mašinu.

Sve što trebate učiniti je dodati tabletu za mašinu za suđe u bubanj tokom pranja i ostaviti otvorena vrata kada nije u upotrebi. Tableta će riješiti sve neugodne mirise i nečistoće, a mašina za veš će ponovno zablistati.

Iako mašine mogu trajati više od desetljeća, zanemarivanje pravilnog čišćenja skratit će njihov životni vijek i na kraju će vas koštati ozbiljnog novca. Ako primijetite da vaš stroj ima neugodan miris dok vadite svježe opranu odjeću, definitivno ga je potrebno očistiti.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE