RONALDO POKREĆE BIZNIS: PRODAVAT ĆE SAPUNE I ŠMINKU

Cristiano Ronaldo jedan je od nogometaša koji vodi računa o svom fizičkom izgledu, a sa 36 godina Portugalac izgleda puno bolje nego s 20 i to nije pretjerano reći.

Tome su doprinijeli i različiti estetski tretmani i kozmetička njega, a sada je nogometaš Manchester Uniteda odlučio pokrenuti novi biznis vezan za to.

Prema britanskom listu Mirror, Ronaldo namjerava pokrenuti vlastiti brend proizvoda za njegu kože i održavanje preplanulog tena.

Portugalac će kroz svoj novi brend ‘Cristiano Ronaldo Origins’ u prodaju staviti sapune i šminku, koji bi se vrlo brzo trebali naći na tržištu.

U Ronaldov novi projekt uključena je i klinika ‘Insparyi’, specijalizovana za transplantaciju kose, koju je otvorio prošle godine u Madridu.

Nije tajna da portugalski as jako brine o svom tijelu i svojoj figuri, a dokumentarni film Amazona ‘Sve ili ništa: Juventus’ ipak je otkrio neke njegove tajne sjajne fizičke forme.

  • Ja sam svoj lični liječnik, svoj vlastiti mentalni trener i nutricionist. Ako radite prave stvari, bit ćete bolji od drugih – kazao je Ronaldo, koji je otkrio da se dnevno sunča 30 minuta i da to godi njegovom tijelu.

Podsjetimo, Cristiano Ronaldo se krajem ljeta vratio na Old Trafford iz Juventusa u kojem je igrao tri sezone.

Ronaldo je s Manchester Unitedom potpisao ugovor do 2023. godine, a Crveni đavoli su ga platili 15 miliona eura, uz osam miliona eura kroz bonuse.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

NSRS USVOJILA ZAKLJUČKE: PONIŠTITI SVE ODLUKE SCHMIDTA

0
Narodna skupština bh. entiteta RS usvojila je zaključke u kojima se zahtjeva da međunarodna zajednica povuče izmjene Izbornog zakona Bosne i Hercegovine koje je donio visoki predstavnik Christian Schmidt.