BIH

BRZA CESTA IZ MOSTARA DO HRVATSKE PODIJELJENA NA DVIJE DIONICE IZGRADNJE

0
Uz gradnju koridora Vc, JP Autoceste Federacije BiH realizira ili priprema realizaciju još čak osam projekata.

OSPOSOBLJENOST CENTRA U BIH U SKLADU S NAJVIŠIM NATO-STANDARDIMA

0
Centar za obuku za operacije podrške miru dobio je NATO akreditaciju koju NATO Saveznička komanda za transformaciju, nakon vrednovanja, dodjeljuje za dostignuti nivo upravljanja i osiguranje kvaliteta u procesu edukacije i obuke za mirovne misije.

JOŠ JEDNO DODIKOVO VRAĆANJE NA FABRIČKO PODEŠAVANJE?!

0
Dodikovu novu ulogu mogli bi vidjeti nakon izbora, ukoliko ostane na vlasti, da bude veliki zagovornik opstanka BiH i da bude veći Bosanac od svih onih, kako je znao reći, u mrskom Sarajevu.

SVI OSUĐUJU I REAGUJU NA BLOKADE INSTITUCIJA BIH

0
Svi osuđuju i reaguju.

PREMIJER NOVALIĆ ČITA ŠTA KOMENTARIŠU O NJEMU: POSLAO JE I PORUKU

0
Premijer Federacije Bosne i Hercegovine, Fadil Novalić redovno komunicira sa bh. građanima i drugim pratiocima na društvenim mrežama.

BOSNA I HERCEGOVINA IMA NAJSKUPLJI VODOPAD NA SVIJETU GDJE ULAZ KOŠTA 500 EURA!

0
Prije dvije godine, imao sam priliku da prvi put posjetim NP Sutjeska i uvjerim se u njene nestvarne ljepote. Napisao sam tada i ovaj vodič za posjetu parku u kojem se nalazi sve što vam treba za organizaciju putovanja, a uz to sam snimio i video o ovom mjestu, piše bosanskohercegovački avanturist i putopisac Robert Dacešin.

SBIH: PONOVNO POKRETANJE SLUČAJA DOBROVOLJAČKA STVARA NEPOVJERENJE U NEZAVISNOST SUDA BIH

0
Stranka za Bosnu i Hercegovinu danas je održala 6. redovnu sjednicu Predsjedništva na kojoj su razmatrana aktuelna politička pitanja i usvojene odluke koje su vezane za organizaciju Općih izbora u oktobru ove godine.

ZAHIRAGIĆ: KANTON SARAJEVO JE U STANJU RASPADA

0
Zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo Haris Zahiragić oglasio se na društvenim mrežama komentarom o stanju u Kantonu Sarajevo uz poruku da je doslovno u stanju raspada.

IZ OSCE-A ODGOVORILI REISUL-ULEMI: PODRŽAT ĆEMO PRIKLADNO ODAVANJE POČASTI ŽRTVAMA

0
Povodom vijesti da je načelnik Opštine Bratunac Srđan Rankić naredio sanaciju Zemljoradničke zadruge Kravica, reisul-ulema Islamske zajednice (IZ) u Bosni i Hercegovini Husein-ef. Kavazović je krajem prošlog mjeseca domaćim i međunarodnim zvaničnicima uputio pismo u kojem je upozorio da je riječ o uklanjanju tragova zločina genocida, odnosno dokaza za njegovo izvršenje.

DŽEVAD MAHMUTOVIĆ ZA HAYAT O REVIZIJI: ONI KOJI DANAS NAJVIŠE KRITIKUJU IZETBEGOVIĆA, SLALI SU...

0
Veliku je buru izazvala ponovna priča o neuspjehu revizije presude Bosne i Hercegovine protiv Srbije.