NaslovnicaBIZNISDOBRE VIJESTI

DOBRE VIJESTI

WOG CENTAR JE PRAVO RJEŠENJE ZA VAŠ BRAND: POSLOVNI PROSTORI ZA USPJEŠAN BIZNIS

0
WOG centar je jedinstveni objekat koji se nalazi u centru općine Vogošća, u ulici Jošanička 55, a koji je od centra Sarajeva udaljen osam kilometara, a u čijoj neposrednoj blizini su smještene sve važnije javne ustanove i institucije kao što su: zgrada Općine Vogošća,zgrada Ministarstva unutrašnjih poslova, gradski stadion, osnovna škola, srednjoškolski centar, kulturno-sportski centar i druge, a koje su od vitalnog značaja za funkcionisanje općine.

BH TELECOM ZA SVJETSKI DAN TELEKOMUNIKACIJA USPOSTAVIO PRVI VOLTE POZIV U BIH

0
Povodom Svjetskog dana telekomunikacija i informacionog društva, 17. maja, BH Telecom je izgradio platformu i uspostavio prvi VoLTE (Voice over LTE) poziv u BiH.

PROMO / BIRAJ NOVE STIKERE BH TELECOMA

0
Nova edicija Viber stikera za MY TV je stigla.

PROMO / SVJETSKI AUTOMOBIL GODINE IONIQ 5 U BIH

0
Nakon više od deset nagrada za najbolji automobil godine u Europi, te devet nagrada kao automobil godine u Njemačkoj, Velikoj Britaniji i drugim europskim zemljama, kao kruna svega IONIQ 5 je proglašen za svjetski automobil godine, električni automobil godine i za najbolje dizajnirani auto u svijetu.

BBI BIZNIS MAGAZIN: SVE SPREMNO ZA 11. SARAJEVO BUSINESS FORUM

0
Predsjednik Republike Slovenije Borut Pahor potvrdio je dolazak i učešće na 11. Sarajevo Business Forum. Pahor će, uz predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefika Džaferovića i turskog ministra privrede Mehmeta Muşa, biti ključni govornik u uvodnoj sesiji prvog dana Foruma koji će se održati u zgradi Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine.

ZAKORAČITE U SVIJET MODERNOG POSLOVANJA UZ PANTHEON WEB LIGHT

0
Datalab BH organizuje 19.5.2022. u Sarajevu konferenciju pod nazivom „Connected and secure digital companies“. Prezentirani će biti alati za digitalizaciju i automatizaciju poslovnih procesa, trendovi u digitalizaciji, kao i zakonske aktuelnosti u oblasti računovodstva.

PROMO / AS HOLDING NA 11.SARAJEVO BUSINESS FORUMU PROMOVIŠE POTENCIJAL PREHRAMBENE INDUSTRIJE

0
Na 11. po redu, najvećoj poslovno-investicijskoj konferenciji u regionu koju organizuje BBI banka, vodeća prehrambena grupacija AS Holding, predstavit će investitorima iz Jugoistočne Europe svoju strukturu i zdrave temelje poslovanja.

BAJRAMSKIM PAKETIMA HOŠE KOMERC OBRADOVAO KORISNIKE NARODNE KUHINJE STARI GRAD SARAJEVO

0
Hoše komerc, domaći trgovački lanac sa najdužom tradicijom u Bosni i Hercegovini, danas je bajramskim paketima sa hranom obradovao korisnike Narodne kuhinje na Baščaršiji. Radi se o jednoj od mnogobrojnih humanitarnih akcija koju Hoše komerc provodi sada već tradicionalno svake godine.

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN ŽELI VAM FINE FOOD

0
Fine Food svim muslimanima u Bosni i Hercegovini i svijetu želi da bajramske dane provedu u dobrom zdravlju, miru i radosnom raspoloženju. Bajram šerif mubarek olsun!

PROMO / PROGRAM LOJALNOSTI VISPAKA I BINGA DONOSI TAJNOMAT-ĆEVAPOMAT 

0
U sklopu niza aktivnosti koje kompanija Vispak strateški realizuje sa Bingom tokom prethodnih godina, u toku je i program lojalnosti koji kupcima donosi niz zanimljivih i korisnih iznenađenja.