NaslovnicaCRNA HRONIKA

CRNA HRONIKA

U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI U CAZINU UČESTVOVALO VOZILO U KOJEM JE BIO REIS KAVAZOVIĆ

0
Vozilo u kojem je bio reis Husein ef. Kavazović učestvovalo je danas u saobraćajnoj nesreći u naselju Japić Brdo kod Cazina.

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: ŽENA ZATEKLA MUŽA U BIRTIJI, POSULA GA BENZINOM, PA ZAPALILA

0
Pomahnitala žena namjerno je zapalila svog supruga na ribljoj pijaci u Rio de Žaneiru.

NI DANA NEĆE PROVESTI U ZATVORU: VOZIO PIJAN I USMRTIO OCA DJEVOJČICE

0
Đorđe Rodić (25) iz Drvara, koji je pravosnažno osuđen za izazivanje saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo njegov sugrađanin Luka Matić (37), ni dana neće provesti u zatvoru budući da je Kantonalni sud u Livnu prihvatio zahtjev da mu kaznu od godinu dana zatvora zamijeni novčanom!

NAKON HAPŠENJA DIVLJAO U PROSTORIJAMA PU NOVO SARAJEVO: NAPAO I POLICAJCE

0
U ulici Azize Šačirbegović, općina Novo Sarajevo, jučer iza ponoći uhapšen je V. K. iz Sarajeva zbog remećenja javnog reda i mira, te omalovažavanja ovlaštenog službenog lica prilikom vršenja službenih poslova i zadataka.

U SARAJEVU IZ SAOBRAĆAJA ISKLJUČENO 12 PIJANIH VOZAČA, URUČENO PREKO 600 PREKRŠAJNIH NALOGA

0
U toku proteklog dana policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo, preduzimajući redovne mjere kontrole saobraćaja podnijeli su 12 zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka, uručili su 613 prekršajnih naloga, a za lakše prekršaje upozorili su 11 vozača.

NA PODRUČJU DONJEG SVILAJA ČETVERO UHAPŠENIH, PRONAĐENO ORUŽJE I MUNICIJA

0
Na području Donjeg Svilaja policijski službenici Granične policije BiH su identificirali četiri osumnjičene osobe iz migrantske populacije koje su lišene slobode zbog postojanja osnova sumnje da su počinile krivično djelo Neovlaštenog prometa oružjem i vojnom opremom te proizvodima dvojne namjene.

NESREĆA NA GRADILIŠTU KORIDORA 5C: RADNIKA PREGAZIO KAMION

0
Radnik na gradilištu Koridora 5C teško je povrijeđen u nesreći koja se dogodila danas nešto prije 12 sati kada ga je pregazilo teretno vozilo.

BRČAK ŠAKAMA I NOGAMA TUKAO ŽENU I MALOLJETNU KĆERKU, ZAKLJUČAVAO IH U KUĆI

0
Na prijedlog Tužilaštva Brčko distrikta BiH, Osnovni sud u Brčkom odredio je pritvor višestrukom povratniku u vršenju krivičnih djela, osumnjičenom da je počinio nasilje prema supruzi i malodobnoj kćerki.

SLUČAJ U BIH: TRAŽILA 500 EURA OD MUŠKARCA DA NE OBJAVI KOMPROMITIRAJUĆE FOTOGRAFIJE

0
Prijedorčanka D. K. uhapšena je prekjučer u tom gradu, neposredno nakon što je preuzela 250 eura koje je "zaradila" tako što je oštećenog ucjenjivala objavljivanjem njegovih kompromitirajućih fotografija na društvenim mrežama.

U BLIZINI PRVE OSNOVNE ŠKOLE U MOSTARU PRONAĐEN LJUDSKI SKELET

0
Jutros oko 8:30 Policijska stanica Mostar obaviještena je da je u blizini Prve osnovne škole pronađen ljudski skelet.