Naslovnica IZBORI 2020

IZBORI 2020

LEGENDA VELEŽA MEHO KODRO: PREDUGO SMO ČEKALI NA OVE IZBORE, TO JE RAZLOG VIŠE DA SE REGISTRUJEMO I GLASAMO

Proslavljeni bh. fudbaler, bivši selektor i trener Meho Kodro oglasio se povodom nastupajućih Lokalnih izbora koji se ove godine održavaju u Mostaru.

SEAD I AMINA KAJTAZ: REGISTRUJMO SE I GLASAJMO, RADI NAŠIH PREDAKA

Amina Kajtaz, jedna od naših najperspektivnijih plivačica zajedno sa ocem Seadom Kajtazom , nekadašnjim fudbalerom Veleža poslali su poruku svim Mostarcima.

OBAD POSLAO PORUKU MOSTARCIMA ŠIROM DIJASPORE

Adis Obad je jedanaest sezona branio boje mostarskog Veleža, a nastupao je i za FK Željezničar kao i Rot-Weiß Oberhausen.

CIK OBJAVIO DO KADA SE VRŠI AKREDITIRANJE POSMATRAČA NEVLADINIH ORGANIZACIJA

Predstavnici međunarodnih organizacija, udruženja građana, političkih stranaka, koalicija, listi nezavisnih kandidata i nezavisnih kandidata mogu posmatrati sve izborne aktivnosti u Bosni i Hercegovini, pod uvjetom da se akreditiraju u skladu sa Izbornim zakonom BiH.

SNSD DO CILJA ZLOUPOTREBOM DJECE: PRIJAVLJENI CIK-U BIH

Zbog korištenja djece u promotivnom videu trebinjskog SNSD-a, Ombudsmen za djecu Republike Srpske otvorio je predmet te ga proslijedio Centralnoj izbornoj komisiji Bosne i Hercegovine (CIK) na hitno postupanje i rješavanje.

MEDŽLIS ISLAMSKE ZAJEDNICE VISOKO: POŠTEDITE NAS PREDIZBORNE KAMPANJE

Nakon nedavnih pokušaja da se Islamska zajednica u Bosni i Hercegovini i Medžlis Visoko uvuku u predizbornu kampanju, Medžlis Islamske zajednice Visoko je poslao saopćenje u kojem se od svih političkih opcija traži da Islamsku zajednicu, njene autoritete i prostorije poštede predizborne kampanje.

DODIK I SNSD NA IZBORE SLOGANOM KOMŠIĆEVOG SAVJETNIKA ČEDE JOVANOVIĆA!

Milorad Dodik i SNSD na lokalne izbore izlaze sloganom "Okupljanje za Srpsku" i tu ne bi bilo ništa čudno da tu kreaciju ne "maznuše" od drugih.

INICIJATIVA ZA STOLAC TRAŽI OD CIK-A DA PRODUŽI ROK ZA GLASANJE PUTEM POŠTE

Inicijativa za Stolac traži od Centralne izborne komisije BiH da produži rok za pristizanje glasova putem pošte.

SKANDALOZAN PREDIZBORNI SPOT STEVADIĆEVE “UJEDINJENE SRPSKE”: UJEDINJENI PROTIV ALBANACA, HRVATA I BOŠNJAKA?!

Predizborni spot koji je danas predstavila stranka "Ujedinjena Srpska" izazvala je mnoštvo reakcija na društvenim mrežama.