Naslovnica MAGAZIN

MAGAZIN

GOVORI O VAMA VIŠE OD ZNAKA: ZAŠTO JE HOROSKOPSKI PODZNAK VAŽAN

Horoskopski znak na određeni način definiše strukturu naše ličnosti i daje obrise nekih karatkternih crta koje ispoljavamo ako smo rođeni kao djevica, lav, riba ili strijelac. Međutim, manje je poznato da podznak igra veoma važnu ulogu u modifikaciji karakteristaka samog znaka, a još manje od toga da nekada može biti i znatno izraženiji od samo horoskopskog znaka.

METEOROPATE MOGU DA UŽIVAJU: LIJEPO VRIJEME SAVRŠENO JE ZA SVE

Sunčano vrijeme pozitivno utječe na sve, kažu iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

DNEVNI HOROSKOP: SREĆA JE NA VAŠOJ STRANI

Bikovi mogu da se nadaju poboljšanju situacije na svim poljima, Rakovi su dobro raspoloženi, Djevice povedite računa o poslovnim potezima, Ribe muči pritisak.

MALA OD SKANDALA NIJE OSTALA BEZ PARA: ONA BI U SHOPPING ALI NE MOŽE

Jelena Karleuša sa svojom porodicom, provodi vrijeme u karantinu.

ŽENSKI KUTAK: SAMA SVOJA MAJSTORICA U IZRADI LAKA ZA NOKTE

Ima li šta ljepše nego dok kucate mail na svom kompjuteru, pa bacite pogled na predivno obojene i sređene nokte? I ne, ne mislimo na klasične lakove (koji se skinu posle drugog pranja sudova) već na vaš, kućni gel lak. Obećavamo vam da nije teško, a rezultati će vas oduševiti.

EVO ZAŠTO JE VAŽNO DA MASKE DRŽIMO NA SUNCU! OTVORITE PROZORE, VIRUS NEMA KRILA

Predsjednik Visokog instituta za zdravlje Italije Silvio Brusafero izjavio je da da nema dokaza da virus kruži u vazduhu.

MILOŠ BIKOVIĆ JE NACIONALISTA, HOMOFOB I PUTINOVA PUDLA. POZNATI REDITELJ SE OBRUŠIO NA GLUMCA, OVAJ MU NIJE OSTAO DUŽAN

Na Twiteru je došlo do novog fajta i to oko filma odnosno sada serije Južni vetar.

OVA ČETIRI ZNAKA HOROSKOPA SU NAJVEĆI KRADLJVCI – POKRIVAČA!

Ako dijelite krevet s jednim od pripadnika ova četiri horoskopska znaka, možda biste trebali razmisliti o donošenju vlastite dekice u krevet - jer oni naprosto ne mogu pomoći!

PALAČINKE IZ FLAŠE: TO MORATE PROBATI

Palačinke iz flaše su stvar o kojoj se trenutno rasprljavlja na društvenim mrežama, a ljudi koji su probali ovaj novi pristup pravljenju ove poslastice su oduševljeni.