Home MAGAZIN

MAGAZIN

OVO SU NAJBOLJI SAVJETI KAKO DA SE ZAŠTITITE OD PREHLADE I GRIPE

Svaka odrasla osoba se u prosjeku prehladi minimalno tri puta godišnje, prenosi Women's Health magazin. Jednom kada virus uđe u naš organizam, teško je zaustaviti posljedice, ali postoji nekoliko stvari koje možete uraditi kako bi zaštitili vaš organizam.

NE MOŽETE IM ODOLJETI: KUGLICE SA ČOKOLADOM I KOKOSOM KOJE SE NE PEKU

Zasladite vikend najukusnijom kombinacijom čokolade i kokosa. Ovo je super recept.

PJEVAČICA O MUŠKIM SPONZORUŠAMA: IMALA SAM MOMKA KOJI JE BIO SA MNOM SAMO ZBOG NOVCA

Pjevačica Katarina Grujić ima buran ljubavni život, a u jednom od novijih intervjua za domaće medije, otkrila je da je bila u vezi sa dečkom koji ju je finansijski iskorišćavao.

NE POKRIVAJTE USTA RUKOM DOK KIŠETE

Kihanje je refleksna reakcija organizma da iz sebe izbaci toksine. Pri tome mnogi od nas instinktivno pokriju usta rukama kako u okolinu ne bi izbacili mikrobe. Ipak, prema mišljenju stručnjaka, to bismo trebali promijeniti.

SEVERINA TVRDI DA JE NA NAJVEĆOJ TURNEJI U REGIONU: RODNI SPLIT PJEVAO UGLAS

Severina je sinoćnjim koncertom u splitskoj Areni otvorila svoju koncertnu turneju "The Magic Tour", koju naziva produkcijski najvećom i najzahtjevnijom na ovim prostorima do sada.

RADA MANOJLOVIĆ PIJANA TRI SATA PROVELA U TOALETU AVIONA

Pjevačica Rada Manojlović ispričala je za domaće medije jednu svoju anegdotu.

GOCA TRŽAN OPLELA PO BALKANCIMA: ŠTO SI VEĆA MUČENICA I ŠTO SE VIŠE ŽRTVUJEŠ, BOLJA SI ŽENA

Goca Tržan gostovala je u jednoj emisiji pa tom prilikom obrazložila kako se danas žene ponašaju u braku, a pjevačica je istakla da je to sve dio naslijeđa za koje smatra da je već odavno prevaziđeno.

RECEPT KOJI ĆETE SIGURNO PRIMJENITI: BANANE I VODA – PRIRODNI LIJEK ZA DJEČJI KAŠALJ

Ljekovita krema od banane je odlično prirodno sredstvo protiv kašlja čija je učinkovitost provjerena i u liječenju upornog kašlja te bronhitisa.

NEODOLJIVO: U NAJLJEPŠEM EUROPSKOM VOZU PUTNICI ČIM UĐU ZABORAVE NA TELEFONE I DRUŠTVENE MREŽE

Tamni planinski obronci prošarani bijelim tragovima snijega pucaju kroz panoramske prozore Glacier Expressa. Vožnja najluksuznijim vozom u Europi traje osam sati, polazna tačka je Cermat, krajnja St. Moric, a oni koji su imali sreće da se ukrcaju kažu da je doživljaj kao putovanje kroz vrijeme u kojem sve brige iz svakodnevnog života odjednom prestanu da postoje.