Home MAGAZIN DOBRE VIJESTI

DOBRE VIJESTI

PROMO: ZAVRŠENA VELIKA NAGRADNA IGRA IZ HOŠE DAJEMO ZA 40 GODINA ZAJEDNO, SRETNIM DOBITNICAMA URUČENA 2 AUTOMOBILA FIAT PANDA

Sarajevo, 16. januar 2020.- Danas su u krugu kompanije Hoše komerc, domaćeg trgovačkog lanca sa najdužom tradicijom u Bosni i Hercegovini, sretnim dobitnicama glavnih nagrada, Hota Enisi i Komar Ameli, uručena dva automobila Fiat Panda, čime je završena velika nagradna igra «Iz Hoše dajemo za 40 godina zajedno».

PROMO / VISPAK NA TRŽIŠTE PLASIRAO NOVI ČAJ BOSTEA

Bosanskohercegovačka prehrambena industrija Vispak na tržište je plasirala novi brend domaćeg čaja.

PROMO / BH TELECOM I BH TECHLAB U POTRAZI ZA NAJBOLJIM INOVATIVNIM RJEŠENJIMA

Otvoren javni poziv za učešće u projektu „Start IT Up“.

PROMO / DAN PANTHEON RAČUNOVOĐA – KONFERENCIJA POSVEĆENA DIGITALIZACIJI U RAČUNOVODSTVU

Datalab BH organizuje 29.1.2020. u Sarajevu, Hotel Hills konferenciju pod nazivom „Dan PANTHEON računovođa“. Radi se o tradicionalnom događaju za računovođe i finansijske menadžere, koji se pored Sarajeva održava na još četiri lokacije u regiji (Ljubljana, Beograd, Zagreb, Skoplje).

PROMO / OAZA PONOSNI SPONZOR I OFICIJELNO PIĆE RUKOMETNE REPREZENTACIJE BIH

Kompanija Oaza d.o.o. sklopila je s Rukometnim savezom BiH ugovor o sponzorskoj suradnji kojim je postala ponosni partner bh. rukometne reprezentacije.

PROMO: HOŠE KOMERC I HAYAT TV BONY KOLAČIMA POŽELJELI SARAJLIJAMA SRETNU NOVU 2020. GODINU

Hoše komerc, domaći tržni lanac sa najdužom tradicijom u BiH, obradovao je građane Sarajeva i turiste Bony novogodišnjim poslasticama. Ove ukusne kolače, specijalno upakovane u brendirane mini paketiće, promotorke dijelile od subote do ponedjeljka u Ferhadiji, sa najljepšim željama koje Hoše komerc upućuje svim građanima Sarajeva i gostima koji su posjetili naš grad.

PROMO: KOMPANIJI VISPAK DODIJELJEN CERTIFIKAT BONITETNE IZVRSNOSTI

Protekle sedmice u Sarajevu je održan Bisnode4Exellence, na kojem su uručeni certifikati bonitetno pouzdanim kompanijama.

PROMO / PLAVA POLIKLINIKA USKORO NA TRI LOKACIJE U TUZLI

Praznično vrijeme privatna zdravstvena ustanova "Plava Poliklinika" koristi da proslavi mnogobrojne uspjehe ostvarene u 22. godini poslovanja, u sve većem timu, koji sada broji preko 75 uposlenika.

PROMO / BIMAL ULJE STIGLO DO ANGOLE I FILIPINA: POSLIJE DALEKOG ISTOKA, BRČANSKI PROIZVODI I U AFRICI

Proizvodi brčanske fabrike za proizvodnju jestivog ulja BIMAL su ove zime, pored Dalekog istoka, stigli i do svojih prvih kupaca u Africi.