Naslovnica MAGAZIN DOBRE VIJESTI

DOBRE VIJESTI

PROMO / NOVI TRENDOVI TORBI KOJE ODREĐUJU VAŠE DOBRO RASPOLOŽENJE

Jesen nagovještava da je vrijeme za udobnost. Onu potpunu udubnost koja znači slo-bodu u svakom smislu i gdje god da se nalazimo.

SARAJEVSKI KISELJAK OBILJEŽAVA 130 GODINA POSTOJANJA IZLOŽBOM U ZEMALJSKOM MUZEJU BIH

U Zemaljskom muzeju Bosne i Hercegovine u Sarajevu otvorena je izložba pod nazivom "130 godina u kapi vode", kojom kompanija Sarajevski kiseljak simbolično obilježava 130 godina postojanja i početka komercijalnog punjenja ove gazirane prirodne mineralne vode u boce.

8. SARAJEVO MARKETING SUMMIT: 20 MARKETING TRENDOVA I PRAKSI KOJE ĆE VAŠ BIZNIS ODRŽATI I PODIĆI NA #NEXTLEVEL

Iako je 2020. donijela nevjerovatne izazove, otvorila je i potpuno nove mogućnosti za povezivanje s potencijalnim klijentima, kupcima i zaposlenicima. Neustrašivo smo prihvatili sve digitalne trendove i iskustva, svakodnevno testiramo nove strategije i komunikacije do naše publike, gdje god se nalazili, potpuno odbacujući frazu ''jer smo to uvijek radili''.

BBI BANKA DOBITNICA PLAKETE ‘ZLATNI BAM 2021’ ZA PROMOTIVNE AKTIVNOSTI

Poslovno-finansijski magazin "Banke i biznis u BiH“ dodijelio je Bosna Bank International (BBI) posebnu Plaketu "Zlatni BAM“ - priznanje koje se već 19 godina dodjeljuje u okviru bankarskog sektora najuspješnim finansijskim instutucijama u BiH.

PRIZNANJE ZA BBI BANKU NA SAJMU EKOBIS BIHAĆ 2021.

Bosna Bank International (BBI) d.d. Sarajevo učestvovala je na 18. međunarodnom sajmu ekologije „EKOBIS 2021“, koji je u organizaciji Kantonalne privredne komore USK održan od 9. do 12. septembra u Bihaću.

KAHRIMAN: KONFERENCIJOM SARAJEVO-TECHLAB BH TELECOM OBILJEŽAVA SVOJ DAN

Kompanija BH Telecom obilježit će ove godine svoj dan 9. septembra velikom konferencijom "Sarajevo TechLab - Power of Inovation" koja će okupiti brojne stručnjake iz komunikacijsko-tehnoloških nauka i inovacija i na kojoj će predstaviti dosadašnja dostignuća, ali i planove razvoja za naredni period.

BH TELECOM NASTAVLJA PODRŽAVATI LIJEČENJE I BUDUĆNOST DJECE OBOLJELE OD RAKA

Udruženje “Srce za djecu oboljelu od raka” i ove godine obilježava Zlatni septembar, koji je mjesec podizanja svijesti o dječijem raku, nizom aktivnosti pod sloganom “Odraz u ogledalu je budućnost. Ostvarimo je zajedno!”

KAKO PRIPREMITI SAVRŠENU PIZZU ZA SAMO ČETIRI MINUTE?

Pizza je najpopularnije jelo na svijetu, a sada ovaj savršeni specijalitet italijanske kuhinje možete pripremiti za samo četiri minute.

FRANKFURT INVESTIRAO TRI MILIONA EURA ZA BOSANSKE FUDBALERE

Fudbalski klub SV BKC Bosna i Hercegovina, koji je jedan od najuspješnijih fudbalskih klubova bosanskohecegovačke dijaspore, zapažen je i podržan od zvaničnika Grada Frankfurta.