Naslovnica MAGAZIN DOBRE VIJESTI

DOBRE VIJESTI

PLAY MEDIA DAY PANEL “INFLUENSER MARKETING U VRIJEME GLOBALNE KRIZE” OKUPIO DUNJU JOVANIĆ, IDU PRESTER, ERNU SALJEVIĆ, BRANISLAVU ANTOVIĆ I MILANA MAGLOVA

Ovogodišnja Play Media Day online konferencija, donosi panel o influenser marketingu u vrijeme globalne krize, na kojem će publika 5. juna, moći čuti neke od najuticajnijih regionalnih influnesera i iskustvima, koja su stekli tokom trajanja pandemije i globalne krize.

PROMO / OTVARANJE NOVE SARAJEVSKE POSLOVNICE BAZAR MARKETA NA BISTRIKU

Kompanija Klas i njeni vjerni potrošači od ovog vikenda biće bogatiji za još jedan Bazar market u Sarajevu.

PETER BRENNAN: „AKO JE IKADA BILO PRAVO VRIJEME ZA REBRENDIRANJE, TO JE UPRAVO SADA – KADA JE CIJELI SVIJET U HIBERNACIJI“

Peter Brennan je nagrađivani grafički dizajner sa bogatom karijerom i zavidnim obrazovanjem, koji će na ovogodišnjoj Play Media Day 05 online konferenciji, svoje iskustvo i znanje nesebično podijeliti sa publikom. Osnivač je i kreativni direktor agencije „Electric And Analog“, iza sebe ima 20 godina rada u kreativnoj industriji na 3 kontinenta, a može se pohvaliti činjenicom, da je sarađivao sa klijentima sa svih strana svijeta. Posao kojim se bavi, donio mu je mnoštvo nevjerovatnih situacija - a one najnajzanimljivije će podijeliti na online konferenciji 5. juna.

PROMO / NESTLÉ TESTIRA PAKOVANJA ZA VIŠEKRATNU UPOTREBU PROIZVODA

Najveća svjetska prehrambena kompanija, Nestlé, objavila je da testira pakovanja za višekratnu upotrebu i ponovno punjenje proizvoda za kućne ljubimce i kafu, kao dio svojih napora za smanjenje korištenja jednokratnih ambalaža.

PROMO / UOČI 27. NOĆI RAMAZANA HOŠE KOMERC DONIRAO PAKETE SA HRANOM POSTAČIMA NARODNE KUHINJE

Uoči 27. noći mjeseca ramazana Hoše komerc je donirao poklon pakete postačima Narodne kuhinje Stari Grad Sarajevo.

DŽENETA SCHITTON: „ZADOVOLJSTVO MI JE ŠTO ĆEMO GOVORITI O TRANSPARENTNOSTI U OGLAŠAVANJU“

Dženeta Schitton je pravnica i ekonomistkinja iz Sarajeva, koja više od 15 godina gradi karijeru u inostranstvu. Pravo je završila na slovenačkom Evropskom pravnom fakultetu, a nakon završenih postdiplomskih studija i nekoliko godina radnog iskustva u Sloveniji, posao ju je odveo u Austriju. Posljednjih nekoliko godina se aktivno bavi lifestyle bloggingom, koji joj je poslužio kao praktični projekat za analiziranje svijeta influenser marketinga sa pravne i marketinške strane.

PROMO / ZIRAATBANK BH: NAŠA MISIJA SU GRAĐANI BOSNE I HERCEGOVINE

Iako je ZiraatBank BH finansijska institucija koja prema svojoj primarnoj djelatnosti ima za zadatak da stvori stabilan i održiv poslovni ciklus prikupljanja depozita i plasiranja kreditnih sredstava, iz ove banke naglašavaju da su ljudi osnov svakog ciklusa.

PROMO / OSLONIMO SE NA SVOJE

Udruženje Kupujmo i koristimo domaće pokreće novu kampanju promocije domaćih proizvoda i usluga pod nazivom “Kupujmo domaće - OSLONIMO SE NA SVOJE!!!”.

HEMOFARM DONIRAO MEDICINSKU OPREMU

Direktor Hemofarma Banja Luka Saša Urošević uručio je ministru zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alenu Šeraniću 15 monitora za praćenje vitalnih funkcija pacijenata koje će resorno ministarstvo predati na upotrebu bolnicama u Republici Srpskoj.