Naslovnica MAGAZIN DOBRE VIJESTI

DOBRE VIJESTI

PODIJELJENO 200 PAKETA RATNIM VOJNIM INVALIDIMA S PODRUČJA ILIDŽE

Udruženje RVI Ilidža su na području općine Ilidža podijelili 200 paketa ratnim vojnim invalidima različitog stepena invaliditeta (od 20 do 60 posto), koji ne ostvaruju nikakva primanja.

PROMO / ISPLATE PENZIJA NA KUĆNU ADRESU PUTEM BH POŠTE

Obavještavamo naše korisnike koji penzije/mirovine primaju putem BH Pošte da će svoje penzije/mirovine kao i do sada dobiti na kućnu adresu.

PROMO / IZVLAČENJE VEČERAS: TV BINGO JACKPOT LUTRIJE BIH IZNOSI 520.000 KM

Petak 3. april rezervisan je za izvlačenje brojeva najpopularnije igre – TV Bingo show. Voditeljica Snežana Vidović, spremno čeka večerašnje izvlačenje brojeva i možda baš ona donese sreću i glavni dobitak nekom od brojnih igrača ove popularne igre.

OPĆINA NOVI GRAD ULAŽE U GASNU MREŽU I ASFALTIRANJE

Nakon distributivne gasne mreže, stanovnici ulice Harisa Kurtovića u sarajevskom naselju Aneks, su dobili i asfalt.

GRUPACIJA AGRAM BIH DONIRALA 300 HILJADA KM POMOĆI BOLNICAMA U BIH

Kako bi pomogli onima kojima je pomoć trenutno najpotrebnija u borbi protiv koronavirusa (Covid-19), grupacija Agram BiH, u čijem sastavu djeluju Euroherc osiguranje d.d., Adriatic osiguranje d.d, STP Agram i Poliklinika Agram, uputila je vrijednu donaciju bolnicama u BiH.

PROMO / SUTRAŠNJE IZVLAČENJE BROJEVA IGRE SUPERLOTO ODIGRAJTE IZ TOPLINE SVOJIH DOMOVA

Lutrija Bosne i Hercegovine i pored brojnih izazova zbog cjelokupne epidemiološke situacije obezbijedila je jednosedmično izvlačenje brojeva igre SuperLOTO koje će se održavati svakog utorka. Već sutra je izvlačenje brojeva 25. kola igre SuperLOTO koje će biti emitirano direktno na programu Federalne televizije sa početkom u 19:10 sati. SuperJackpot u sutrašnjem izdanju igre SuperLOTO iznosi 1.190.000,00 KM.

GERONTOLOŠKOM CENTRU ISPORUČEN KONTEJNER ZA PRESVLAČENJE I DEZINFEKCIJU OPREME UPOSLENIKA

Štab civilne zaštite Općine Novi Grad Sarajevo zajedno sa Službom civilne zaštite, svakodnevno provodi mjere i aktivnosti prevencije širenja koronavirusa, a jedna od mjera je i zaštita najosjetljivije kategorije našeg stanovništva, starih i iznemoglih osoba smještenih u Gerontološkom centru u Nedžarićima.

PROMO / VEČERAS IZVLAČENJE BROJEVA TV BINGA ODIGRAJTE PUTEM ENOVČANIKA

Lutrija Bosne i Hercegovine uprkos brojnim izazovima koji su se pojavili sa nastalom situacijom u vezi virusa korona, uložila je maksimalne napore da osigura da se izvlačenja brojeva igre TV Bingo održe po planu.