Naslovnica MAGAZIN DOBRE VIJESTI

DOBRE VIJESTI

PROMO / ADRIATIC OSIGURANJE TREĆU GODINU ZAREDOM VODEĆI NA TRŽIŠTU BIH

Već treću godinu zaredom Adriatic osiguranje d.d. Sarajevo drži lidersku poziciju na tržištu osiguranja BiH.

VANREDNA VIJEST: NO LIMIT ĆE BITI PRVI I JEDINI ADVERTISING FESTIVAL U ADRIATIC REGIJI I EVROPI U TELEVIZIJSKOM FORMATU

Svečana dodjela nagrada No Limit Advertising Festivala bit će održana u petak, 19. februara 2021. u 20:00 sati u studiju A Hayat TV , u živoj emisiji koju će moći gledati cijeli svijet putem satelita

U MJESECU HUMANOSTI PREKO 4.800 MARAKA OD MOZZARTA

U Mozzartovom mjesecu humanosti sakupljeno je više od 4.800 maraka. Ulog od 100 maraka, koji je ova kompanija svakoga dana davala poznatim ličnostima za tipovanje tokom cijelog decembra, ujedno je bio i zagarantovani dobitak.

KOMPANIJA MOZZART SE PRIKLJUČILA HUMANITARNOJ AKCIJI ZA MARKA VUČKOVIĆA

U humanitarnu akciju za pomoć Marku Vučkoviću uključila se i kompanija Mozzart. Ovaj Bilećanin boluje od hronične nefropatije zbog čega mu je što prije potrebna transplantacija bubrega. Cijena ovog zahvata u Bjelorusiji iznosi 150.000 KM. Kako bi što prije sakupili ovaj iznos, njegovi sugrađani odlučili su da pokrenu humanitarnu akciju, kojoj se priključila i kompanija Mozzart.

MOZZART DONIRAO TONU HRANE JAVNOJ KUHINJI „MOZAIK PRIJATELJSTVA“

U paketima su osnovne životne namirnice od kojih će ovom udruženju pripremati obroke za stotine korisnika narednih mjesec dana.

PROJEKT SUCCESS – PLATFORMA ZA ZAUSTAVLJANJE ODLASKA MLADIH IZ ZEMALJA ZAPADNOG BALKANA

EU ERASMUS + SUCCESS projekt ima za cilj povezati univerzitete i industriju kroz unaprijeđenje sistema obrazovanja u smjeru poduzetništva, kreiranje novih poslova i radnih mjesta i bolju razmjenu praktičnih znanja iz industrije prema obrazovnim institucijama kako bi se u konačnici smanjio procenat nezaposlenosti mladih ljudi, kao i zaustavio trend odlaska aktivne radne snage iz naše zemlje. Prvi koordinacioni sastanak ovog projekta održan je u četvrtak, 17.12.2020. godine.

GENERALNI DIREKTOR JP BH POŠTA MIRSAD MUJIĆ: I U ‘NOVOJ NORMALNOSTI’ OSTAJEMO LIDER MEĐU POŠTANSKIM OPERATERIMA U BIH

Prošli smo težak period u ovoj godini, koja je obilježena pandemijom korona virusa. Ali, niti jednog momenta nismo posustali, prekinuli rad.

PROMO / KOMPANIJI VISPAK DODIJELJEN CERTIFIKAT ZLATNE BONITETNE IZVRSNOSTI

Bisnode certifikat bonitetne izvrsnosti jedini je međunarodno priznati certifikat sistemskog i kvalitetnog rada, koji se ističe po transparentnoj, mjerljivoj metodologiji, koju su kreirali evropski stručnjaci tokom tri decenije rada međunarodne grupacije Bisnode.