Home MAGAZIN DOBRE VIJESTI

DOBRE VIJESTI

PROMO / SEZONA PROMJENA U INDUSTRIJI OSIGURANJA: 50% UŠTEDE POTENCIJALA ZA OSIGURANJE AUTOMOBILA

Sezona promjena je neizbježna. Iako je uobičajeno da se svake godine upoređuju ponude za veće premije zdravstvenog osiguranja i da se mijenja zdravstveno osiguranje, Švajcarci su iznenađujuće pasivni kada je u pitanju osiguranje automobila.

PROMO / ČLANOVI UPRAVE AUSTRIJSKE RAZVOJNE BANKE U POSJETI AS HOLDINGU

U prostorijama AS Holdinga u Sarajevu upriličen je svečani doček Uprave Austrijske razvojne banke i tim povodom potpisan je Ugovor o tehničkoj pomoći za implementaciju i certifikaciju ISO 14001: 2015, ISO 45001: 2018, kao i IFS standarda za pogone koji će se aktivirati u narednom periodu, uključujući EP program i žalbeni mehanizam u kompaniji AC Food koja je u sastavu AS Holdinga.

PROMO / MADI I ZVANIČNO NAJVEĆA MESNA INDUSTRIJA U BiH

U Sarajevu je 18.09.2019.godine, u organizaciji Poslovnih novina, upriličena dodjela priznanja najuspješnijim kompanijama u Bosni i Hercegovini za 2018.godinu.

PROMO / JYSK NA NESVAKIDAŠNJI NAČIN PREDSTAVIO NOVE TRENDOVE U CENTRU SARAJEVA

Međunarodni maloprodajni lanac JYSK je, na pomalo nesvakidašnji način, u centru grada predstavio najnovija tri jesenska trenda u ponudi.

PROMO / PREDSTAVLJENA NOVA DEICHMANN KOLEKCIJA BY MILICA PAVLOVIĆ

Deichmann nas svojom novom kolekcijom za jesen/zimu 2019. uvodi u posve drugačiju dimenziju – sjajne modele ovo carstvo obuće i asesoara predstavilo je u Sarajevu, u Alta Shopping Centeru, a sve pod palicom prve brend ambasadorice za BiH i Srbiju, Milice Pavlović.

PROMO / SEZONA PROMJENA U INDUSTRIJI OSIGURANJA: 50% UŠTEDE POTENCIJALA ZA OSIGURANJE AUTOMOBILA

Sezona promjena je neizbježna. Iako je uobičajeno da se svake godine upoređuju ponude za veće premije zdravstvenog osiguranja i da se mijenja zdravstveno osiguranje, Švajcarci su iznenađujuće pasivni kada je u pitanju osiguranje automobila. Iskusite to premije su trenutno niske, a potencijal štednje je odgovarajuće visok. Čak i za povremene vozače, kao što su putnici u javnom prevozu i nedjeljni vozači, promjena osiguranja bi bila korisna. kasko2go - Zug startup –od ovog proljeća donosi revoluciju na tržište auto osiguranja, nudeći do 50% niže premije od svojih konkurenata, ne samo za ovu ciljnu grupu. To se postiže korišćenjem vještačke inteligencije i telematskih podataka kako bi se uzelo u obzir ponašanje pojedinca u vožnji.

PROMO / PROMOCIJA NOVOG PROIZVODA – PLOD SARADNJE TRI DOMAĆE KOMPANIJE

U saradnji sa kompanijom AC Food iz Velike Kladuše, slastičarna La Delicia lansirala je na tržište novi rolat pravljen sa kremnim namazom MAZA. Eksluzivno novi proizvod je dostupan samo u marketima grupacije Amko komerc. Danas je održana i promocija ove nove poslastice u marketu Amko komerca na Mojmilu, a svi posjetitelji sa oduševljenjem su degustirali novi brend koji je plod saradnje tri domaće kompanije.

BH TELECOM OBILJEŽIO DAN KOMPANIJE

Povodom 05. septembra, dana BH TELECOMA, ova kompanija danas je organizovala prvu Poslovno-tehnološku konferenciju “Sarajevo TechLab”. BH Telecom ovaj dan obilježava na godišnjicu telekomunikacijske deblokade Bosne i Hercegovine.

PROMO / MILICA PAVLOVIĆ NOVO LICE DEICHMANNA

Milica Pavlović postala je prva brend ambasadorica kompanije Deichmann u Bosni i Hercegovini.