GLAM

PLASTIČNI HIRURG RAZOTKRIO JLO: IMALA JE VIŠE ESTETSKIH ZAHVATA

Američki plastični hirurg Entoni Jon, na svom YouTub kanalu objavljuje priče o zahvatima poznatih ličnosti i kometariše emisije o toj grani medicine. U jednoj od epizoda, osvrnuo se na pop zvijezdu Jennifer Lopez

BRITANSKA KRALJICA SE OBRATILA NACIJI: EVO ŠTA JE PORUČILA

Kraljica Elizabeta II večeras se nakratko obratila Velikoj Britaniji povodom krizne situacije povezane sa pandemijom koronavirusa. Ovo je njeno četvrto obraćanje javnosti otkako je 1952. godine postala kraljica.

RAZNJEŽIO MILIONE: POGLEDAJTE KAKO POZNATI GLUMAC UČI KĆERKICU PRATI RUKE

Dwayne Johnson objavio je na svom Instagram profilu video koji je raznježio njegove pratitelje.

KO MIJENJA NAZIVE RIJEKA U KRAJINI?: NI TAMO, NI VAMO SA OSMANOM DŽIHOM

I ovoga puta Osman Džiho, naš najpopularniji humorista, javlja se iz šume kraj Bihaća. Ovo je nastavak njegove priče od sinoć u kojoj je Osman Džiho kao krajišnik “Safet Mosur”.

MUZIČKI GENI SU JAKI: SINOVI KOJI DIJELE BINU SA SVOJIM OČEVIMA

Mnogi sinovi poznatih pjevača u regionu posljednjih godina odlučili su se da krenu roditeljskim stopama. Neki od njih imaju priliku da sviraju u bendovima sa svojim očevima. Tako već tri godine, rame uz rame sa legendarnim Željkom Bebekom nastupa njegov sin Zvonimir. Kao dječaka zanimao ga je nogomet, ali je gitara ubrzo zamijenila loptu.

NAKON ŠTO JU JE MUŽ PREVARIO POSLIJE 13 GODINA BRAKA, ONA LJUBI 21 GODINU MLAĐEG PISCA

53-godišnja britanska glumica i zvijezda serije “The Crown”, Helena Bonham Carter, i dalje uživa u ljubavi s mlađahnim partnerom.

KRALJICA ELIZABETHA PO ČETVRTI PUT U KRIZNIM SITUACIJAMA SE OBRAĆA GRAĐANIMA

Kraljica Velike Britanije Elizabetha II će se u nedjelju obratiti javnosti u 20:00 sati uživo iz Buckinghamske palate zbog pandemije koronavirusa.

OSMAN DŽIHO KAO KRAJIŠNIK ‘SAFET MOSUR’: KO HOĆE U KRAJINI DA FORMIRA NJEMAČKU AUTONOMNU OBLAST

I ove večeri na portal Hayat.ba kao i na zvaničnom YouTube kanalu našeg najpoznatijeg humoriste, možete pogledati novi video “Ni tamo, ni vamo sa Osmanom Džihom”.

KARDIO VJEŽBAMA ADRIJANA LIMA JAČA PLUĆA, SRCE I ODRŽAVA FORMU

Model Adrijana Lima bliži se četrdesetoj, a i dalje izgleda zanosno. Međutim, iza tog izgleda stoji jedan izuzetno velik trud i mogo odricanja. Najveća odricanja su naravno ona po pitanju hrane.