GLAM

JE LI OVO MOGUĆE: PJEVAČICA U JAVNOSTI BEZ PERIKE

Pjevačicu i glumicu Jennifer Lopez jučer su paparazzi uslikali kako odlazi na trening što je već njena svakodnevna rutina, no ovoga je puta imala frizuru drugačiju nego inače.

BERGUZAR KOREL BROJI SITNO, USKORO ĆE BITI MAMA

Omiljeni turski glumački par, Halit Ergenc i Berguzar Korel, uživaju u slatkom iščekivanju njihovog drugog djeteta.

TAJNOVITA HANKA PALDUM: NIKOM NIŠTA NE GOVORI

Hanka Paldum u posljednje je vrijeme veoma tajanstvena. Na društvenim mrežama najavljuje "nešto sasvim novo", a još ne želi otkrivati o čemu je riječ.

NAČELNIK OPĆINE ILIDŽA SENAID MEMIĆ I DIREKTOR HAYAT TV-A ELVIR ŠVRAKIĆ POTPISALI UGOVOR O ODRŽAVANJU FESTIVALA ILIDŽA 2020

Ilidžanski festival je blago Bosanaca i Hercegovaca i jedini je regionalni festival koji je opstao sve ove godine. Zahvaljujući Općinskom vijeću Općine Ilidža i načelniku Senaidu Memiću održat će se i ove godine. Kako bi i ove godine okupio nove muzičke stvaraoce i interpretatore, pripreme su počele navrijeme. S obzirom na to da Festival iz godine u godinu raste i ide korak naprijed, Općinsko vijeće odlučilo je i ove godine ulogu tehničkog organizatora povjeriti Hayat TV-u.

SPORTSKI OUTFIT KATE MIDDLETON SIGURNO NEĆETE VIDJETI U TERETANI

Iako je većinom viđamo u elegantnim haljinama i visokim potpeticama, vojvotkinja od Cambridgea ponekad voli takve komade zamijeniti nešto opuštenijima.

SIMPATIČNA FOTOGRAFIJA IZ DJETINJSTVA: ZNATE LI O KOJOJ PJEVAČICI JE RIJEČ?

Mnoge javne ličnosti na društvenim mrežama objavljuju fotografije iz djetinjstva, fotografije za koje ih vežu najljepše uspomene. jedna od njih je i pjevačica Emina Jahović, koja je s pratiteljima na Instagramu podijelila fotografiju iz djetinjstva na kojoj pozira s Djada mrazom.

KAKO IZGLEDA MLAĐA SESTRA SHARON STONE

Sharon Stone važi za jednu od najpoznatijih svjetskih glumica. Otkad se pojavila na filmskom platnu davne 1980. godine, plavokosa ljepotica je polako, ali sigurno sticala svjetsku slavu.

MODNA DIZAJNERICA ODUŠEVILA FANOVE VIDEOM IZ PROŠLOSTI

Victoria Beckham oduševila je fanove objavom na svom Instagram profilu.

SARAH JESSICA PARKER NOVOM KOLEKCIJOM OBUĆE ODALA POČAST CARRIE BRADSHAW

Slavna glumica Sarah Jessica Parker još uvijek živi svoj lik Carrie Bradshaw, koji je utjelovila u hit seriji "Seks i grad", a to je potvrdila i svojom kolekcijom obuće.