PRIČA SE

ADVOKAT HALIDA MUSLIMOVIĆA TVRDI: NIJE SIPA REKLA DA JE PRIJAVA PROTIV HALIDA

Nakon što se proteklih dana u medijima pojavila informacija da je Agencija za istrage i zaštitu BiH (SIPA) podnijela je krivičnu prijavu Tužilaštvu BiH protiv poznatog pjevača Halida Muslimovića, koji se tereti da je počinio krivična djela pranje novca i prevara i da je stekao protivpravnu imovinsku korist od najmanje 209.273 KM, advokat poznatog pjevača Milenko Tomić tvrdi drugačije.

SUD NAREDIO HAPŠENJE HALIDA MUSLIMOVIĆA: PJEVAČ SE NIJE POJAVIO NA SUĐENJU

Osnovni sud u Banja Luci dao je naredbu za prinudnim dovođenjem poznatog pjevača Halida Muslimovića na ročište zakazano za 28. oktobar.

RONALDO JE ZBOG GEORGINE ŠUTNUO OVU LJEPOTICU, SADA MU SE ŽESTOKO SVETI: SVAKI DAN MU NABIJA NA NOS ŠTA JE PROPUSTIO

Prije nego što je upoznao Španjolku Georginu Rodrigez portugalski as Cristiano Ronaldo imao je prilično buran ljubavni život.

GLUMAC POSTAO OTAC: ODAO JE POČAST SVOM TRAGIČNO PREMINULOM BRATU

Slavni glumački par Joaquin Phoenix i Runi Mara postali su roditelji, a javnost su raznježili emotivnim izborom imena.

TURSKI GLUMAC BIO SA JEDNOM OD NAJLJEPŠIH HOLIVUDSKIH LJEPOTICA

Turski glumac, 30-godišnji Akin Akinözü popeo se na sam vrh liste kada je riječ o najpoželjnijim muškarcima u Turskoj.

SVI SE PITAJU DA LI JE TO ONA? KRISTINA MANDARINA NEPREPOZNATLJIVA, POTPUNO PROMIJENILA LIČNI OPIS PO UZORU NA MELANIJU TRUMP

Zagrepčanku Kristinu Penavu (22) štand s mandarinama lansirao je u starlete preko noći, a s tom titulom i umjetničkim imenom Mandarina, dolazi i novi izgled. Uz usne popunjene hijaluronom i umetke u kosi poželjela je imati i mačkasti pogled.

POZNATA GLUMICA NIJE POZVANA NA VJENČANJE DUGOGODIŠNJE PRIJATELJICE

Popularne holivudske glumice, 51-godišnja Jennifer Aniston i 56-godišnja Courteney Cox, u legendarnoj seriji 'Prijatelji' glumile su najbolje prijateljice, 'Rachel' i 'Monicu'. Iako se u mnogim situacijama činilo kako su i u stvarnom životu najbolje prijateljice, izgleda da je prava istina potpuno drugačija.

KĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA POZIRALA U KRATKOM ŠORTSU, MAJICI SA KARNERIMA I NEMA KO NIJE REAGOVAO NA OVU FOTOGRAFIJU

Lijepa ćerka Zdravka Čolića, Una svojim izgledom ne prestaje da oduševljava, te svojim fotografijama oduševljava pratioce na društvenim mrežama.

MANEKENKA OČEKUJE DIJETE S 14 GODINA MLAĐIM NOGOMETAŠEM

Ljubavi nekadašnje manekenkec (41) i 14 godina mlađeg nogometaša Marka Livaje u početku je malo ko davao šanse. Unatoč predrasudama njihova ljubav traje već šest godina, a dodatno će ju učvrstiti i još jedna prinova koja je na putu.