PRIČA SE

ANABELA KOPALA PO KONTEJNERU, PA ‘POBIJESNILA’: NAPALA NOVINARKU, GREBALA JE I GURALA

Anabela Atijas dobila je unuku Miju, ali prinova u porodici je nije mnogo promijenila kada je riječ o njenom skandaloznom ponašanju.

LOPOVI IZ SEVERININOG STANA ODNIJELI NAKIT U VRIJEDNOSTI OD 300.000 EURA

Pjevačici Severini Kojić (49) u ponedeljak, tokom ranih popodnevnih sati, opljačkan je stan u Zagrebu, a razbojnici su odnijeli umjetnine, sve što je iole vrijedno od pokućstva i nakit u vrijednosti od čak 300.000 eura.

NOVI DETALJI PLJAČKE: LOPOVI PRATILI SEVERINU DANIMA, ČEKALI SU JEDAN TRENUTAK DA KRENU U AKCIJU

Dva maskirana razbojnika upali su prije dva dana u stan pjevačice Severine Kojić, koji se nalazi u hrvatskoj prijestonici, a sad su isplivali novi detalji slučaja o kom bruji cijeli region.

EMINA POKAZALA S KIM NAJVIŠE UŽIVA, ZAGRLILA IH JE JAKO I PRIZOROM SVE ‘RASTOPILA’

Emina Jahović ne krije koliko je vezana za svoje sinove, a ovog puta je pokazala svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

LJUBAV GODINE NE BROJI: POZNATI POLITIČAR U LJUBAVNOJ VEZI SA ZNATNO MLAĐOM CRNKOM

Tri godine od gubitka supruge, političaru Vladimiru Šeksu srce je opet ustreptalo. U vikendici u Petrčanima dane provodi s tajanstvenom - i znatno mlađom - crnkom, te najavljuje iznenađenje za jesen.

ZBOG KOMENTARA O MLADIĆU I KĆERKA DRAGANA BJELOGRLIĆA DOBIJA SRAMNE UVREDE

- Kažem da je za mene sramota veličanje ratnih zločinaca. Desi se ovo, pa puta 200“, napisala je Mia u opisu fotografija koje je objavila

JELENA ROZGA DO UŠIJU ZALJUBLJENA U KUHARA: PRESRETNA JE I UŽIVAJU OTKAD SU ZAJEDNO, ALI NE VOLE DA SE JAVNO EKSPONIRAJU

Jelena Rozga je, kako se priča, već neko vrijeme u vezi sa svojim sugrađaninom, splitskim kuharom Ivanom Požaninom.

ZAVELA I HOLIVUDSKE FACE: RUMUNSKU GLUMICU SMATRAJU NAJLJEPŠOM ŽENOM NA SVIJETU

Madalina Ghenea (33) koja je još prije dvije godine zasjenila sve na festivalu u Veneciji, a danas je nazivaju najljepšom ženom na svijetu, odmara ovih dana sa svojim novim partnerom u Portofinu.