Naslovnica CRNA HRONIKA TUŽNO SJEĆANJE

TUŽNO SJEĆANJE

U 103. GODINI PREMINUO NAJSTARIJI BRČAK

U 103. godini života preminuo je najstariji Brčak Bogdan Kuvač.

TIFA: AKI JE OTIŠAO NA BOLJE MJESTO, NEKA SE GORE NAĐE SA NAŠIM DAVORINOM, MIRZOM I OSTALIMA

Mladen Vojičić Tifa žalostan je zbog smrti svog prijatelja i kolege Akija Rahimovskog, koji je iznenada umro u subotu u 67. godini.

OVU PJESMU PARNOG VALJKA SMO SASVIM POGREŠNO SHVATILI: NIJE RIJEČ O LJUBAVNOJ NUMERI

Jučer je preminuo pjevač i frotmen grupe "Parni Valjak" Aki Rahimovski, a danas se već svi prisjećaju njegovih slavnih hitova.

ČLANOVI PARNOG VALJKA O AKIJU: NAPUSTIO NAS JE PRIJATELJ I SABORAC, ŠOKIRANI SMO

Članovi benda Parni Valjak čiji je frontmen Aki Rahimovski preminuo jučer, oglasili su se na zvaničnoj Facebook stranici napisavši da ih je napustio njihov "dobri duh" te su istaknuli da su još uvijek u šoku.

KRISTIJAN RAHIMOVSKI JAVNO SE OPROSTIO OD TATE I RASPLAKAO MNOGE: SAD ODMORI, PA ROKAJ GORE SA EKIPOM

Nakon jučerašnjeg tragičnog i preranog odlaska Akija Rahimovskog, pjevača "Parnog valjka", jutros je njegov sin Kristijan smogao snage javno se oprostiti s voljenim tatom.

POSLJEDNJI ISPRAĆAJ AKIJA RAHIMOVSKOG BIT ĆE ODRŽAN U ZAGREBU: OVO SU INFORMACIJE O SAHRANI

Iako je posljednjih godina, s nevjenčanom suprugom Barbarom, živio u Sloveniji, posljednji ispraćaj prerano preminulog Akija Rahimovskog (66) bit će ipak u Zagrebu.

PRIJATELJ AKIJA RAHIMOVSKOG: ZVAO ME, PLANIRAO JE POSJETITI MAJKU

Još jučer ujutro Aki Rahimovski planirao je put u Makedoniju i posjetu majci, te se čuo telefonom s prijateljem Zdravko Sitnovskim u Skoplju i dogovarao da ga ovaj dočeka na aerodromu u Makedoniji.

PJESMA ‘JESEN U MENI’ OBILJEŽILA MU JE KARIJERU: PORUKA KOJU NOSI AKIJEVA NUMERA JE JAKA I EMOTIVNA

Pjevač čuvene jugoslovenske grupe "Parni valjak", Aki Rahimovski preminuo je u 66. godini. Tužne vijesti potvrdili su članovi benda i njegov menadžer, dok je jedna od numera grupe koja će zauvijek ostati u srcima publike zasigurno i "Jesen u meni".