SPORT

EDIN DŽEKO SE PODSJETIO NA POČETAK OPSADE SARAJEVA

Naš as iz Rome Edin Džeko (34) podsjetio je na početak opsade grada Sarajeva tokom agresije na Bosnu i Hercegovinu, koja je počela prije tačno 28 godina.

DETALJI IZ SVLAČIONICE MILANA: KAKO SU SE POTUKLI IBRA I GATUZO! ŠTA MISLITE, KO JE POBIJEDIO?

Brazilac Robinjo je otkrio španskim medijima kako je bilo igrati u MIlanu zajedno sa Zlatanom Ibrahimovićem ali i Đenarom Gatuzom.

NA DANAŠNJI DAN PRIJE 41 GODINU BOSNA POSTALA PRVAK EVROPE U KOŠARCI

Košarkaški klub Bosna prije 41 godinu postao je prvak Evrope, nakon što je u velikom finalu savladao italijanski Emerson Varese.

NASTAVLJA SE SERIJA A: ITALIJANI IMAJU NOVI PLAN ZA NASTAVAK SEZONE

Italijanski "Corrierre dello Sport" objavio je da bi se Serija A mogala nastaviti 20. maja i završiti početkom jula ove godine! Naravno, ako to dozvoli epidemiološka situacije sa koronavirusom u Italiji.

LEGENDARNI BRAZILAC PROGOVORIO O ZLATANU IBRAHIMOVIĆU: PA, NARAVNO DA JE AROGANTAN

Godinama ima veliko poštovanje prema švedskom napadaču, a tvrdi da njegova arogancija dolazi zbog samouvjerenosti i kvaliteta kojeg posjeduje.

MIKE TYSON OTKRIO PIKANTERIJE IZ INTIMNOG ŽIVOTA: SUPRUGU JE ZATEKAO U KREVETU S BRAD PITTOM

Legendarni bokser Mike Tyson (53) gostovao je u emisiji Conana O'Briena (56) i izjavio da je svoju suprugu, Robin Givens (55), s kojom je bio u braku od 1988. do 1989., zatekao u spavaćoj sobi s glumcem Bradom Pittom (56)

FIFA ODGODILA REPREZENTATIVNE UTAKMICE PLANIRANE U JUNU

Međunarodna nogometna federacija (FIFA) zbog pandemije koronavirusa odlučila je otkazati sve reprezentativne utakmice koje su bile zakazane za juni.

DIVNA GESTA FK SARAJEVO: POSJETILI NAJSTARIJE ČLANOVE I URUČILI POKLONE

Fudbalski klub Sarajevo ove sedmice obišao je sve aktivne članove kluba starije od 60 godina, koji predstavljaju najugroženiju grupu tokom pandemije koronavirusa.

HANSI FLICK OSTAJE TRENER BAYERNA JOŠ TRI GODINE

Hansi Flick, 55-godišnji njemački nogometni trener, produžio je ugovor s muenchenskim Bayernom do 30. juna 2023. objavio je u petak najtrofejniji njemački nogometni klub.