Home VIJESTI 360.ba

360.ba

TIHI UBICA SE VRATIO U BH. GRADOVE: OD ZAGAĐENOG ZRAKA SE UMIRE

Tihi ubica se vratio u bosanskohercegovačke gradove. Zrak je ponovo vrlo nezdrav u većem dijelu glavnog grada Bosne i Hercegovine. Slično stanje sa zagađenjem...

DIONICA AUTOPUTA BUNA-POČITELJ TREBA BITI ZAVRŠENA U NAREDNOJ GODINI

Radovi na izgradnji poddionice autoputa na Koridoru 5C dužine 7,2 kilometara na relaciji Buna – Počitelj odvijaju se zadovoljavajućom dinamikom, kažu iz Autocesta FBiH.

POLICIJA TRAŽI DILERA ELVISA ANUŠIĆA, JESTE LI GA VIDJELI

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona, na osnovu naredbe Općinskog suda u Bihaću, raspisali su međunarodnu potjernicu za Elvisom Anušićem (28) iz Bihaća.

RITA ORA STIGLA U TIRANU DA PRUŽI POMOĆ NASTRADALIM U ZEMLJOTRESU

Rita Ora, pjevačica albanskih korijena, obećala je pomoći porodicama koje su u utorak pogođene u snažnom zemljotresu u Albaniji.

SJEVERNA KOREJA ISPALILA NEIDENTIFICIRANI PROJEKTIL

Generalštab Južne Koreje izdao je saopćenje da je Sjeverna Koreja ispalila neidentificirani projektil. Međutim, Južna Koreja nije dala detaljne informacije, tako da nije poznato koliko je projektila ispaljeno niti u kojem pravcu.

PROBLEMI U OSNIVANJU FIRME IMALA SAM ZATO ŠTO SAM ŽENA

U Bosni i Hercegovini mnogo se priča o besperspektivnosti, o tome kako nema posla ili kako ljudi iz naše zemlje svakodnevno odlaze.

TO JE TEMPIRANA BOMBA: BOSNA I HERCEGOVINA, KUCA TIK UZ HRVATSKU

„TIK-TAK, TIK-TAK, TIK-TAK…" To je „tempirana bomba“.

ŽENE U ZATVORIMA: KADA JE PORODICA UGROŽENA, OPASNIJE SU OD MUŠKARACA

U emisiji 360stepeni.ba bilo je riječi o životu žene zatvorenica u BiH.

EKREM DUPANOVIĆ O STANJU MEDIJA U BIH

Stotine je elektronskih i printanih medija u BiH ali transparentnih podataka o vlasništvu nema. U izradi je zakon koji bi ovu oblast trebao i regulisati.