Home VIJESTI 360.ba

360.ba

MALO MU JEDNA AFERA: MINISTAR PETRA ĐOKIĆ PONOVO NA UDARU, ALI OVAJ PUT NIJE U PITANJU DIPLOMA

Nakon afere o sumnjivo stečenoj diplomi na kontroverznom Univerzitetu Megatrend u Beogradu, ministar energetike RS-a i lider Socijalističke partije (SP) Petar Đokić ponovo bi se mogao naći u centru domaće javnosti, ali ovaj put zbog sumnje na privredni kriminal.

MITROPOLIT MIHAILO: U CRNOJ GORI MOGUĆ GRAĐANSKI RAT, SRBIJA JE IZVRŠILA GENOCID

Mitropolit Crnogorske pravoslavne crkve Mihailo izjavio je da u Crnoj Gori lako može doći do građanskog rata, uz ocjenu "da su Srbi remetilački faktor na Balkanu i da bi trebalo malo da se spuste na zemlju, jer više nema velike Srbije".

CLINTON PORUČILA GLASAČIMA: IZABERITE POBJEDNIKA, BOG ZNA ŠTA ĆE SE DESITI AKO NE PENZIONIŠEMO AKTUELNOG PREDSJEDNIKA

Hillary Rodham Clinton ima savjet za demokratske glasače suočene s brojkom bez presedana predsjedničkih kandidata: izaberite pobjednika.

HAYAT TV: 360°.BA: ŽENE PODUZETNICE MOGU POKRENUTI CIJELU BH. EKONOMIJU

U novom izdanju emisije 360stepeni.ba nastavljen je krug pozitivnih priča. Govorili smo o ženama poduzetnicama i njihovoj snazi koja može pokrenuti cijelu BH ekonomiju. O ovoj temi govorili smo sa Josipom Terzić Rezić iz Mostara, osnivačicom Agencije za profesionalnu edukaciju i event menadžment, Amrom Hašimbegović, vlasnicom i direktoricom kompanije Global Market Solutions i Azrom Atagić-Ćatović, direktoricom poslovnog portala Akta.ba.

HAYAT TV: 360°.BA – ZAŠTO SE U BIH KRŠE PRAVA ŽENA?

U našoj zemlji je mnogo zidova koji nas dijele, još je više onih nevidljivih barijera koje nas tjeraju da ograničimo svoj prostor, koje sputavaju naše slobode.

TIHI UBICA SE VRATIO U BH. GRADOVE: OD ZAGAĐENOG ZRAKA SE UMIRE

Tihi ubica se vratio u bosanskohercegovačke gradove. Zrak je ponovo vrlo nezdrav u većem dijelu glavnog grada Bosne i Hercegovine.

PROBLEMI U OSNIVANJU FIRME IMALA SAM ZATO ŠTO SAM ŽENA

U Bosni i Hercegovini mnogo se priča o besperspektivnosti, o tome kako nema posla ili kako ljudi iz naše zemlje svakodnevno odlaze.

TO JE TEMPIRANA BOMBA: BOSNA I HERCEGOVINA, KUCA TIK UZ HRVATSKU

„TIK-TAK, TIK-TAK, TIK-TAK…" To je „tempirana bomba“.

ŽENE U ZATVORIMA: KADA JE PORODICA UGROŽENA, OPASNIJE SU OD MUŠKARACA

U emisiji 360stepeni.ba bilo je riječi o životu žene zatvorenica u BiH.