Home VIJESTI CRNA HRONIKA

CRNA HRONIKA

STRAVIČNE SCENE NA MJESTU NESREĆE: U SUDARU KOD PRIJEDORA POVRIJEĐENE TRI OSOBE

Na magistralnom putu Prijedor – Banjaluka, u mjestu Kozaruša, sinoć se desila saobraćajna nesreća u kojoj su tri osobe teže povrijeđene.

DNK I PORUKE OTKRIVAJU ZAVJERU ŠVERCERA: SRBIJANCI JEDRILICOM PREVOZILI 800 KILOGRAMA KOKAINA

Specijalno tužilaštvo u Beogradu naložilo je niz vještačenja u slučaju šverca čak 800 kilograma kokaina iz Južne Amerike u Evropu koja bi trebalo da ukažu na umiješanost oca i sina Đankovića iz Šida, uhapšenih u svojstvu logističara narko-klana.

KLANJANA DŽENAZA UBIJENOJ IRMI FORIĆ

U prisustvu velikog broja članova porodice, prijatelja i rodbine danas je na Bakijskom mezarju Faletići 2 klanjana dženaza ubijenoj pripadnici Granične policije BiH Irmi Forić.

DETALJI UBISTVA PRIPADNICE GRANIČNE POLICIJE IRME FORIĆ: ZABRANIO JOJ DA NOSI KRATKE SUKNJE I ŠTIKLE

Irma Forić (53), pripadnica Granične policije BiH, ubijena je na naročito okrutan način, moglo se jučer čuti na sjednici u Kantonalnom sudu u Sarajevu prilikom razmatranja prijedloga za određivanje pritvora osumnjičenom Senadu Basariću (56).

AUTO ZAVRŠILO NA KROVU: DVIJE ŽENE PREVEZENE U KLINIČKI CENTAR

U saobraćajnoj nesreći koja se poslije 13 sati dogodila u Sarajevu dvije ženske osobe su povrijeđene.

PRIJETEĆI NOŽEM UKRALI NOVAC IZ SPORTSKE KLADIONICE U PRIJEDORU

U Prijedoru su uhapšene dvije osobe, koje su prijeteći nožem, od radnice sportske kladionice ukrale 2.100 KM, potvrđeno je danas iz Policijske uprave Prijedor.

U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI U SARAJEVU FIAT ZAVRŠIO NA KROVU

U ulici Azize Šaćirbegović u Novom Sarajevu danas se dogodila saobraćajna nesreća.

ZASTRAŠUJUĆE: DISPEČERKU DAVIO KABLOM, SPASIO JE PANIK TASTER

Jesam li ti rekao da ću te naći, rekao je Dejan Knežević iz Prijedora Aleksandri Perović, dispečerki “Banjalučkog taksija”, kada joj je upao u kancelariju i odmah počeo da je davi i udara, koja je ovaj događaj opisala u Okružnom sudu u Banjaluci na početku suđenja.

DETALJI UBISTVA NA DOBRINJI: BASARIĆ IRMU ZADAVIO, PA IZUDARAO PO GLAVI

U Kantonalnom sudu u Sarajevu održano je ročište povodom prijedloga Tužilaštva KS za određivanje jednomjesečnog pritvora Senadu Basariću, osumnjičenom da je u sarajevskom naselju Dobrinja, u njenom stanu, ubio svoju nevjenčanu suprugu Irmu Forić.