REGION

MISTERIOZNI AUTO IZAZVAO UZBUNU NA HRVATSKOM OTOKU NA KOJEM NEMA AUTA

Prvi automobil nedavno u “ilegali” dopremljen na Susak, mali kvarnerski pješčani otok s manje od 100 stanovnika van sezone, izazvao je uzbunu među mještanima koji se pitaju ko je, zašto i kako doveo auto na otok gdje je dozvoljen saobraćajsamo službenim traktorima, a nema čak ni saobraćajnice.

DOKTOR ZARAŽEN KORONAVIRUSOM OPERISAO PACIJENTE

Zbog propusta menadžmenta Kliničkog centra Crne Gore i nepoštovanja procedura doktor konsultant iz Zagreba bio je pozitivan na koronu dok je izvodio operacije na Klinici za očne bolesti.

ISMIR TRAGIČNO IZGUBIO ŽIVOT U NJEMAČKOJ: KRAN PAO NA STAMBENU ZGRADU U IZGRADNJI

U Esebecku kod Getingena u tragičnoj nesreći život je izgubio Ismir Bektašević(30) iz Sjenice, tako što je kran pao na stambenu zgradu u izgradnji, u kojoj se Ismir nalazio, dok je drugi mušarac iz Tutina teško povrijeđen i bore mu se za život.

UTOPILI SE DJEČACI NEPLIVAČI: FEKETIĆ ZAVIJEN U CRNO, RODITELJI NEUTJEŠNI

Dan nakon što su se dva dječaka iz Feketića od 14 i 16 godina tragično utopila, kada su hteli da se okupaju u kanalu Dunav - Tisa - Dunav, cijelo selo je zavijeno u crno.

PRIKOLICA SRBIJANSKOG KAMIONDŽIJE U ITALIJI PREVOZILA JE ONO ŠTO SU CARINICI ‘LOVILI’

Srbijanski državljanin (50) uhapšen je u Italiji zbog sumnje da je u prikolici kamiona kojim je upravljao, prošvercovao čak 70 kilograma droge!

VUČIĆ NAJAVIO VELIKU VOJNU VJEŽBU: SRBIJA ĆE NASTAVITI SA NABAVKOM NAORUŽANJA I JAČANJEM VOJSKE

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas održavanje velike vojne vježbe na Pešteru 27. juna.

MINISTAR BEROŠ LJUT NAPUSTIO KAFIĆ, JER GA JE POSLUŽILA KONOBARICA BEZ MASKE

Ministar zdravstva Hrvatske Vili Beroš koji je boravio u Zadru ljutito je konstatirao da iz tog grada odlazi razočaran i zabrinut.

MILANOVIĆ: NEKE ČLANICE NATO-A NE PODRŽAVAJU KONSTITUTIVNOST U BIH, NEĆE IM PROĆI

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović danas je za hrvatske medije izjavio da Hrvatska neće potpisati završnu deklaraciju na samitu NATO-a zbog toga što "neke" zemlje ne žele pristati na spominjanje Dejtonskom sporazuma i konstitutivnosti Hrvata.

NESAVJESNI VOZAČ VOZIO SA ČAK 3.77 PROMILA ALHOHOLA U KRVI

Juče popodne je u Putincima kod Rume, u Ulici Proleterskoj bb, vozača starog 54 godine policija zatekla za volanom sa čak 3,77 promila alkohola u krvi.