RUČAK NA BRZAKA: PILEĆE ŠNICLE U SUSAMU I SENFU

Pileće šnicle na malo drugačiji način spremne za tili čas.

Potrebno je:

1 par pilečih prsa

100 g susama

senf

so

biber

granule bijelog luka

ulje

Priprema:

Meso isjeći na tanje šnicle pa ih izlupati između folije. Posoliti, pobiberiti i posuti sa granulama beloga luka. Premazati senfom i utapkati obilno u susam.

Teflonsku tavu premazati uljem i pržiti šnicle na tihoj vatri da porumene sa jedne i druge strane. Servirati tople uz prilog po želji.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE