SAHRANJENE ŽRTVE TROSTRUKOG UBISTVA: BOLNI OPROŠTAJ OD BISERE I NJENIH RODITELJA

Enedin Turković (44) ubio je u subotu, u porodičnoj kući u selu Rasno kod Sjenice, svoju bivšu suprugu Biseru Šemović (30) i njene roditelje Šefku (60) i Fehima (64), piše Telegraf.

Žrtve krvavog masakra u kojem je teško povrijeđen i Biserin brat Bekim (35), kao i dvoje rođaka, sahranjeni su danas u mjesnom mezarju Rasno. 

Prema riječima komšija, Enedin je navodno do kuće gdje je ubio troje i ranio još troje, došao na motornim sankama.

Njima je i pobjegao sa mjesta zločina čemu je svjedočio jedan maloletnik, inače rođak ove porodice.

Policijska potjera ubrzo je počela, ali su mještani sela Rasno strahovali da bi ubica motornim sankama mogao da pobjegne preko granice, u susjednu Crnu Goru.

Međutim, Enedin je izvršio samoubistvo nekoliko sati poslije zločina koji je počinio.

On će biti sahranjen pola sata kasnije u drugom selu.

Kako su ispričali članovi ove porodice, Biserina djeca bila su u kući kada je njen bivši suprug počinio zločin. Ona su, navodno, sve čula i vidjela.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE