SAMO JEDNU ŽELJU IMAM, DA NAĐEM SVOJE DIJETE! POTRESNE PORUKE OCA NESTALE ILINKE, DANAS JE UZ RIJEKU TRAŽIO SAM

U trenucima novogodišnje euforije ima i onih kojima je ovaj doček jedan od najtežih.

Otac Ilinke iz Priboja koja je nestala prije 20 dana ima samo jednu želju, a to je da pronađe kćerku i od traganja ne odustaje nijedan jedini dan.

  • Vjerovatno vrijeme čini svoje i možda se neki ljudi udaljavaju ili su po strani. Ovo jeste moja životna bitka, moja najveća životna bitka koju moram da dobijem. Vama želim da zamislte neku lijepu želju i praznike provedete uz nekog ko vam mnogo znači, a moja želja je moja Ilinka – napisao je njen otac Dalibor.

On i dalje apeluje na sve ljude dobre volje, udruženja i profesionlace da ostanu uz njega i pomognu mu da pronađe svoje dijete.

  • Išao sam u Rudo, sa pripadnicima policije pratili smo rijeku. Vidio sam se sa ljudima iz GSS i Ronilačkog kluba. Danas ću vjerovatno sam pretraživati Lim – dodao je Dalibor.

Ilinka je posljednji put viđena 12. decembra u popdnevnim satima u starom dijelu Priboja na pješačkoj stazi, odakle joj se gubi svaki trag.

Podsjetimo, djevojka je krajem septembra već jednom nestala, a na brdu iznad Priboja pokušala je samoubistvo tako što se otrovala lijekovima.

Tada se čitav Priboj udružio i krenuo u potragu, našli su je bez svijesti, a ljekari u pribojskoj bolnici tada su joj jedva spasili život.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE