SAMO TE POSMATRAM, A NE ZNAŠ GDJE SAM: VUČIĆU PRIJETILI PREKO DRUŠTVENIH MREŽA PA UHAPŠENI

Lice koje je osumnjičeno da je preko društvenih mreža prijetilo predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću ubistvom, uhapšeno je u Pirotu.

Prijetnje predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću uputio je korisnik društvene mreže Facebook koji se potpisuje kao Miloš Bpm Petrović.

Na ovoj društvenoj mreži korisnik Miloš Bpm Petrović oglasio se sa jezivim prijetnjama snajperom i “skidanjem glave”.

  • Ovu dvojicu skloniše, a tebe će Aleksandre Vučiću snajper da riješi znaš i sam, ona crvena tačka što te prati u spavaćoj sobi kad ugasiš svjetlo. Vučiću, samo te posmatram, a ne znaš gdje sam. Ti mene ne vidiš, ali ja tebe vidim kroz optički nišan stalno”, napisao je ovaj korisnik iznad fotografije na kojoj su predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, predsjednik Crne Gore Milo Đukanović i član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

Nakon ovog statusa, nadovezao se novim u kome prijeti da će predsjedniku Srbije “otići glava”.

  • Ovog našeg prati ekipa ‘Čistača’ 24/7. Ekipa iz naroda, naši ljudi, samo se čeka adekvatan trenutak da se skine glava… Ljudi su profesionalci, a nas 1000 smo sakupili novac da platimo ‘Čistače’ jer dosta nam je Vučka”, glasio je novi status, prenosi Mondo.ba.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

NSRS USVOJILA ZAKLJUČKE: PONIŠTITI SVE ODLUKE SCHMIDTA

0
Narodna skupština bh. entiteta RS usvojila je zaključke u kojima se zahtjeva da međunarodna zajednica povuče izmjene Izbornog zakona Bosne i Hercegovine koje je donio visoki predstavnik Christian Schmidt.