SARAJEVSKA POLICIJA UHAPSILA 26-GODIŠNJAKA: NOVO RUKOVODSTVO ODJELJENJA ZA NARKOTIKE VEĆ BILJEŽI DOBRE REZULTATE

Jučer između 14:20 do 15 sati u ulici Zagrebačka, općina Novo Sarajevo, po prethodno pribavljenoj Naredbi Općinskog suda u Sarajevu, policijski službenici Odjeljenja za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga, Sektora kriminalističke policije - Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, izvršili su pretres stana i pratećih prostorija koji koristi 26-godišnji F.M. iz Sarajeva.

Tom prilikom je pronađeno i oduzeto 18 paketića sa materijom koja asocira na opojnu drogu heroin (ukupne težine oko 25 grama) i jedna digitalna vaga.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo iz člana 239. stav 3. KZ F BIH (Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga), F.M. je lišen slobode i predat u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo.

O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a policijski službenici nastavljaju kriminalističku obradu nad navedenim licem.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE