SAT U AMSTERDAMSKOJ ZRAČNOJ LUCI NEŠTO JE NAJBOLJE ŠTO ĆETE DANAS VIDJETI

Kako to izgleda kad se odlična ideja još bolje realizira mogu svakog dana vidjeti posjetitelji amsterdamske zračne luke u kojoj se nalazi uistinu poseban sat.

Zapravo, riječ je o umjetničkoj instalaciji koja stvara privid kako kazaljke sata čitav dan iscrtava radnik, a toliko se pazilo na detalje da je radnik prikazan i s “leđne” strane sata.

Naravno, niko ne živi u satu i riječ je o umjetničkom projektu koji je dao prepoznatljivu notu lokaciji, a sveukupno je trebalo više od 12 sati rada da se snimi ova uvjerljiva simulacija, objavio je portal “Lajk.hr”.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE