SAVEZ POTVRDIO: PJANIĆ PROPUŠTA START LIGE NACIJA

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić pozitivan je na koronavirus, a ovu vijest sinoć je objavila Barcelona.

Vezni fudbaler koji će u naredne četiri godine braniti boje katalonskog kluba trenutno se nalazi u kućnoj izolaciji. Kako kaže trenutno se osjeća dobra i nema nekih većih simptoma.

  • Nemam nekih većih problema i osjećam se dobro, jedino nemam osjećaj mirisa i okusa – rekao je Pjanić.

Doktor reprezentacije prof. dr. Reuf Karabeg u kontaktu je sa Pjanićem, čiji pozitivan rezultat testiranja će uticati i na njegov izostanak sa reprezentativnog okupljanja.

Selektor Dušan Bajević neće moći računati na Pjanića u predstojećim duelima Lige nacija protiv Italije i Poljske.

  • Želim Miretu brz oporavak – poručio je selektor Bajević i dodao:

– Za nas je to veliki hendikep ali važno je, da on prije svega ozdravi, a onda i bude spreman za utakmice baraža.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

ROŽMAN: MOTIVACIJA U BORBI ZA ‘EVROPU’  MORA BITI NA MAKSIMALNOM NIVOU

0
Nogometaši Sarajeva u nedjelju, 28. aprila, dočekuju ekipu Veleža u derbiju 29. kola WWin lige Bosne i Hercegovine.