SAZNAJTE KOJI JE VAŠ ŽIVOTNI MOTO PREMA HOROSKOPSKOM ZNAKU

Svi mi težimo osnovnim ljudskim vrijednostima, ali svaki horoskopski znak ima određene koje preferira, dok ga se neke druge uopće ne tiču.

Ovan

Najvažnije im je da svako može biti ono što jest jer ne podnose pretvaranja. Ovnovi cijene individualnost, neovisnost i potrebu da budu ono što jesu. Ni nadređeni, ni partner ne smiju im govoriti što bi trebali raditi ili kako se ponašati u određenim situacijama. Ovnovi su najnezadovoljniji ako su prisiljeni uklopiti se u neke norme. Žele da ih drugi vole onakve kakvi jesu i ne pristaju na kompromise. Stoga je njihov moto: biti!

Bik

Najvažnije im je zadržati ono što im pripada. Bikovi naporno rade na svakom poslu kojeg se prihvate. Kad nešto postignu i ostvare, to ne žele ni sa kim podijeliti. Najvažnije im je pravo na posjedovanje. Praktičan su i prizeman znak, te su zbog toga odlični radnici. Nisu pohlepni jer ako se bore za svoja prava, bore se i za prava svojih kolega, ali kad jednom ostvare nešto u materijalnom smislu, smatraju kako imaju potpuno i isključivo pravo na to. Svojih stvari se nikad ne odriču, ni zbog kakvih ciljeva, pa ni zbog ljubavi. Njihov moto je: imati!

Blizanci

Najvažnija im je sloboda mišljenja. Briljantni um njihova je ulaznica za svijet. U svojim mislima mogu otići gdje god požele, ali blizanci se vole kretati svojim tempom. Ideje su im čarobne. Kaže li im netko kako previše razmišljaju, kako bi trebali biti praktičniji ili krivo gledaju na neku stvar, užasno će se uvrijediti. Njihov moto je: misliti!

Rak

Najvažnije im je uživanje u svojim osjećajima. Rakovi su zabavni izvana, ali iznimno nježni iznutra. Njihovi osjećaji su privatna stvar i rijetko će vam ih priznati ili razgovarati o njima. Najdraže im je kada mogu uživati ispunjeni svojim osjećajima. Njihov moto je: osjećati!

Lav

Najvažnija im je mogućnost uvijek se pokazati u najboljem svjetlu. Lavovi su najljepša, najhrabrija i najsnažnija stvorenja na zemlji. Međutim, moraju imati mogućnost to pokazati i drugima. Mrze socijalna prava i vrlo im je važno da im nitko ne oduzima njihov luksuz. Uvijek moraju biti u centru pažnje, a najžešće bi se borili kada bi im netko zabranio pravo na pokazivanje. Njihov moto je: željeti!

Djevica

Donošenje odluka njima je na prvom mjestu. Djevice su analitičari solarnog sistema. Sposobni su primijetiti i najsitnije detalje, te im je vrlo važno da se baš njima da pravo da donesu konačnu odluku. Bore se za slobodu mišljenja, ali im je najvažnije prikupiti puno podataka, po mogućnosti od različitih izvora. Njihov moto je: analizirati!

Vaga

Najvažnije im je ugoditi drugima i sebi. Ravnoteža ideja je prema Vagama idealno stanje. Vagama je neophodno pravo da upravo one odlučuju što je najbolje. Nikad ne pretjeruju. Koliko se bore za sebe, bore se i za druge. Svako područje života im je jednako važno: posao, karijera i porodica. Njihov moto je: postići ravnotežu!

Škorpija

Najvažnije im je dobiti ono što i koga žele. Škorpije su najizdržljiviji horoskopski znak. Oni točno znaju što žele i mogu podnijeti dosta toga kako bi to i dobili. Misle kako zaslužuju upravo to i ako baš to nemaju, ne mogu biti potpuno sretni. Njihov moto je: zaslužiti!

Strijelac

Najvažnije im je istraživati kako bi vidjeli cijelu sliku. Strijelci su obično spontani i rade ono što žele. Njima je vrlo važna zabava. Ne vole ozbiljne teme, a u svaku situaciju pokušavaju unijeti humor. Ipak, sposobni su vidjeti dalje od drugih. Njihov moto je: vidjeti!

Jarac

Najvažnija im je svrsishodnost svega što ih okružuje. Oni imaju moć iskoristiti i pronaći svrhu u svemu oko sebe. Važno im je da mogu vjeruju u ono u što su odlučili vjerovati. Nije im uvijek lako, ali nikad se ne predaju. Njihov moto je: popraviti!

Vodolija

Najvažnija im je sloboda. Oni su originalni i pragmatični humanitarci. Često znaju šokirati, ali i inspirirati. Što ne znaju ili im nije jasno, vrlo brzo nauče i shvate. Bore se za sve vrste sloboda i nikada nikoga ne osuđuju. Njihov moto je: znati!

Ribe

Najvažnije im je slijediti svoje snove. Ribe veoma cijene i zahtijevaju slobodu misli i govora. Vizionari su i vrlo im je važno da mogu slijediti ono u što vjeruju. Oduzmite im vjeru i to je kao da ste Ribu ostavili na suhom. Ribe vole vjerovati kako smo svi na istoj strani. Njihov moto je: vjerovati!

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

NSRS USVOJILA ZAKLJUČKE: PONIŠTITI SVE ODLUKE SCHMIDTA

0
Narodna skupština bh. entiteta RS usvojila je zaključke u kojima se zahtjeva da međunarodna zajednica povuče izmjene Izbornog zakona Bosne i Hercegovine koje je donio visoki predstavnik Christian Schmidt.