SEDAM TRIKOVA S KOJIMA ĆE ŽENE UVIJEK PRIVUĆI PAŽNJU MUŠKARACA

Svaki muškarac ima svoj tip idealne žene. Ipak, postoje neki mali potezi koja će privući njegovu pažnju bez obzira na tjelesne adute.

1. Kada žena grize usne

Mnoge studije su pokazale da su usne jedan od prvih djelova tijela koje muškarci primjećuju na ženama, a pogotovo ako su namazane crvenim ružem. Grickanje usana još je jedan ziheraški potez da se njegove oči usmjere na ovaj dio tijela. Riječ je o potezu koji je istovremeno ranjiv i zavodljiv.

2. Kada žena prekrsti gole glatke noge

Glatkoj koži može odoljeti rijetko koji muškarac, a pogotovo ako žena prekrsti noge u suknji koja ih razotkriva. Dakako, efekt će biti još veći ako to učini spontano.

3. Kada žena ima visoku punđu

Muškarci su ljubitelji duge kose, ali vole i visoke punđe koje razotkrivaju delikatne uši i vrat. Dakako, isti maštaju o trenutku kada će dama raspustiti kosu. Taj potez smatraju vrlo intimnim i sviđa im se.

4. Pogled preko ramena

Tajanstveni pogled preko ramena ima snažan uticaj na muškarce. Ne čudi što su filmske dive u prošlom stoljeću pozirale upravo na ovaj način kada su promovirale svoje projekte.

5. Kada žena razotkriva svoja naga ramena

Suptilno obnažena ramena na ženi kod muškaraca bude poriv da je štite bez obzira da li ona nosi majicu predimenzioniranog okovratnika ili formalniju koktel haljinu. Naga ramena tjeraju muškarce na zagrljaj i bliski kontakt.

6. Kada žena hoda samouvjereno u štiklama

Neke žene ne vole štikle, a druge ne mogu da zamisle dan bez njih. Muškarci vole kada dame hodaju u njima na samouvjeren i samopouzdan način.

7. Kada se žena smije iskreno i sa guštom

Muškarci ne vole kada se žene smiju njihovim šalama “na silu“. Štaviše, osvojiće ih dama koja izražava svoje emocije bez ikakvih ustezanja, prenosi magazin.novosti.rs.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE