SEDMIČNI HOROSKOP: BIKOVE OČEKUJE VELIKI DOBITAK, A OVAJ ZNAK TURBULENTNI DANI

Pročitajte sedmični horoskop od 5. do 11. oktobra i saznajte šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje.

VAGA

POSAO Planeti naglašavaju vašu sposobnost procjenjivanja ljudi i situacija. Shvatit ćete bit neke situacije ili događaja te intuitivno pronaći najpovoljnija rješenja. Porast će obujam radnih zadataka. LJUBAV Vješto ćete se služiti riječima i biti uvjerljivi u romantičnim izjavama simpatiji. U vezama i bračnim odnosima sve je više strasti, ali i dobrog razumijevanja. ZDRAVLJE Više pozornosti posvetit ćete izgledu pa biste mogli pribjeći strožim dijetama kako biste stesali figuru.

ŠKORPION

POSAO Problemi će vam predstavljati izazov u kojem ćete uživati. Bit ćete elokventni i spretni te snalažljivi u radu s ljudima. LJUBAV Ako ne želite da ljubavna veza krene u neželjenom smjeru, budite odgovorniji. Partner od vas očekuje više zajedničkih trenutaka kojih vi zbog posla imate sve manje. ZDRAVLJE Hormonalne tegobe!

STRIJELAC

POSAO Počet ćete više manjih poslova, ali gotovo ništa i privesti kraju. Živcirat će vas neodgovoran odnos kolega prema obavezama. LJUBAV Zanesenost simpatijom potpuno će vam obuzeti misli. Vrijeme je za konkretniji korak u zbližavanju, osobito ako već dulje odmjeravate jedno drugo. ZDRAVLJE Jako ste napeti.

JARAC

POSAO Prihvatit ćete posao koji će od vas zahtijevati sposobnost donošenja odluka i donijeti veću odgovornost. Koncentracija će vam biti odlična. LJUBAV Mogli biste obnoviti prekinutu vezu, uspostaviti komunikaciju s osobom koja vam se sviđa ili shvatiti gdje ste griješili. Budite otvoreni prema partneru. ZDRAVLJE Prolazan pad raspoloženja.

VODENJAK

POSAO Zaokupljeni ste financijskom situacijom. Razmišljat ćete o dodatnoj zaradi ili poduzetništvu, a sada je za to idealno vrijeme. LJUBAV Moguće je poznanstvo koje će ostaviti dublji trag. Zaljubljeni će željeno iščekivati simpatijin telefonski poziv, koji za neke može označiti početak ljubavne veze. ZDRAVLJE Jako dobro se osjećate.

RIBE

POSAO Očekuju vas zastoji u planovima. Administrativni poslovi, trgovina, pregovori i posredovanje teže će vam polaziti za rukom. LJUBAV Ne očekujte da će se ljubavni problemi riješiti sami. Smireno razgovarajte o onome što vas muči. Vidjet ćete da je i mali korak dovoljan za poboljšanje. ZDRAVLJE Problemi s nesanicom.

OVAN

POSAO Teže ćete ostvariti, ali neka vas to ne obeshrabri. Ne ugrožavajte ono što ste stvorili, a ono što tek želite ostvariti dobro analizirajte. LJUBAV Nakon početnog zanosa, shvatit ćete da nešto treba mijenjati. Ljubavne veze bit će u vrtlogu iskušenja pa će spremnost na ustupke odigrati odlučujuću ulogu. ZDRAVLJE Previše se iscrpljujete!

BIK

POSAO Privest ćete kraju mnoge aktivnosti i dovršiti predmete koji su mjesecima u ladici. Poboljšat će se financijska situacija. LJUBAV Imat ćete volje za druženjem i zavođenjem. Zaljubljeni će uživati u partnerovu zagrljaju, a slobodni će graditi poseban odnos s osobom koja zaokuplja njihovu pozornost. ZDRAVLJE Prilično dobro.

BLIZANCI

POSAO Moguće su razmirice sa šefovima. Možda ćete zbog mira na radnome mjestu prihvatiti nova pravila ili više raditi da zadovoljite prohtjeve nadređenih. LJUBAV Zajedničko putovanje ili intiman razgovor pridonijet će zbližavanju s partnerom. Shvatit ćete da vas povezuju duboki osjećaji. ZDRAVLJE I dalje ste osjetljivi, piše Story.hr.

LAV

POSAO Na dobrom ste putu da ispunite većinu ciljeva. Mogla bi vam se pružiti prilika za napredovanje, ali to donosi i veće odgovornosti. LJUBAV Bračne veze doživjet će željeno osvježenje, a samci se zainteresirati za osobu koja se kreće u njihovim društvenim krugovima. Odnos će obilježiti česte poruke. ZDRAVLJE Proljepšali ste se.

DJEVICA

POSAO Zahvaljujući originalnim zamislima, skrenut ćete pozornost na sebe. Znat ćete na pravi način iskoristiti talente. Bit ćete iznimno kreativni i uspješni. LJUBAV Upoz­nat ćete neobičnu i pomalo kompliciranu osobu, ali vama jako privlačnu. Upoznate li je bolje, shvatit ćete da se odlično nadopunjavate. ZDRAVLJE Razdražljivi ste.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

NSRS USVOJILA ZAKLJUČKE: PONIŠTITI SVE ODLUKE SCHMIDTA

0
Narodna skupština bh. entiteta RS usvojila je zaključke u kojima se zahtjeva da međunarodna zajednica povuče izmjene Izbornog zakona Bosne i Hercegovine koje je donio visoki predstavnik Christian Schmidt.