ŠEST PRAVILA VASPITANJA KOJE DJECA CRISTIANA RONALDA MORAJU DA POŠTUJU: ONO ŠTO ONI RADE, KOD NAS SE NE MOŽE NI ZAMISLITI

Cristiano Ronaldo ima jaku želju da ima mnogo djece i ta njegova opsesija, kažu stručnjaci potiče iz djetinjstva. Odlučan da ispuni sve što zamisli, Cristiano je u ranim dvadesetim postao otac i to preko surogat majke.

Kada je na svijet došao njegov prvi sin Cristian junior, bila je to 2010. godina, a njegova tadašnja djevojka Irina Shayk bila je zatečena situacijom.

Međutim, Cristiano se nikome nije pravdao i nikada nije priznao zašto tako jako želi da ima toliko djece. U junu 2017. Ronaldo je dobio i blizance Evu i Matea uz pomoć surogat majke, da bi u novembru iste godine dobio i kćerkicu Alanu sa izabranicom Georginom Rodrigez. U aprilu 2022. Georgina je na svijet donijela još jedan par blizanaca – dječaka Anhela i djevojčicu Belu, ali je dječak nažalost preminuo ubrzo nakon rođenja.

U dokumentarnom filmu njegova djevojka Georgina Rodrigez priznaje da Cristiano ima stroga pravila vaspitanja, te da ona i cijela porodica ponekad voli kada je fudbaler odsutan jer to znači da tada mogu da jedu picu.


Ovo su pravila koja poštuju djeca Cristiana Ronalda:

1. Najstariji sin Cristiana Ronalda trenira fudbal svaki dan i to po nekoliko sati. Tušira se hladnom vodom i ne jede brzu hranu, a sve po savjetu svog slavnog oca.

2. U kući Cristiana Ronalda nema mjesta za brzu hranu. Oni jedu izuzetno zdrave obroke koji uključuju voće i povrće, dok slatkiši nisu poželjni. Gazirana pića se ne konzumiraju, pije se puno vode tokom dana, a cijela porodica vežba.

3. Ako slučajno pojedu nešto slatko, Ronaldova djeca moraju da vježbaju. U avgustu 2016. Ronaldo je objavio snimak na kome tada 6-godišnji Ronaldo junior trči na traci za trčanje i govori: “Pojeli smo sladoled, sada je vrijeme da vježbamo”.

4. U kući Cristiana Ronalda se ne štedi na obrazovanju. Djeca su upisana u prestižne škole koje koštaju milione.

5. Ipak, bogatstvo im je na dohvat ruke. Gdje god da odu djeci su dostupni privatni bazeni, jahte, prostrane sobe, prostori za igru – uglavnom, sve najbolje.

6. Ronaldova fizička aktivnost i ishrana nisu jedino što njegova djeca moraju da prate, to se odnosi i na ličnu higijenu. Tako je jednom podijelio na Instagram snimak gdje provjerava da li su svi njegovi mališani oprali ruke prije jela.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE