SEVE I DALJE MOŽE PARIRATI SVOJIM MLAĐIM KOLEGICAMA: GOLIŠAVA I U 50-TOJ NAPRAVILA POMETNJU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Pjevačica Severina Vučković je ljeto počela radno sa brojnim nastupima i koncertima širom regiona, u Sloveniji i rodnoj Hrvatskoj, ali uspjeva da odvoji vrijeme i za kratke posjete i opuštanja na plavim valovima i u skrovitim zelenim oazama.

Pa, je tako u jednoj od svojih vodenih avantura, pokazala i svoje izvajano tijelo, za koje su zaslužni treninzi, ali i brz tempo i mnogobrojni nastupi koji iziskuju dosta energije na sceni.

Što je rezultiralo figurom, fizičkim izgledom i kilažom na kojoj bi joj pozavidjele i djevojke u svojim 20-im, jer je ona neko ko tijelom i duhom izgleda mlađe nego ikada, iako je napunila 50. godina.

Podsjetimo, opštinsko državno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv pjevačice Severine Vučković za dva kaznena djela “nametljivog ponašanja”, piše Jutarnji list.

Pomenut mediji piše da optužnica još nije pravosnažna jer tek treba biti dostavljena strankama na odgovor te da će se, nakon što stigne Severinino svjedočenje, sazvati optužno vijeće koje će odlučivati o osnovanosti navoda iz optužnice.

Naime, kako su ranije pisali hrvatski mediji, ona je direktorici škole koju je njen sin pohađao, Ljiljani Klinger, slala prijeteće poruke.

„Zadavila bih te rukama babo”, “Stara, šepava ružna babo”, “Sjedit ćeš i drhtaćeš i trešćeš se kao krivonoga kao što sam se ja tresla”, samo su neke od njih.

Direktorica je podnijela prijavu protiv pjevačice, a poslala je i mail ministru Davoru Božinoviću kojem je, između ostalog, napisala:

  • Ozbiljno se bojim za svoju sigurnost, molim Vas da mi pomognete kako ne bismo, umjesto upozorenja gospođi, morali da šaljemo telegram saučešća.

Zbog “nametljivog ponašanja” Severinu je prijavila i bivša direktorka “Poliklinike za zaštitu djece i omladine Grada Zagreba”, Gordana Buljan Flander.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

DUA LIPA U PRIŠTINI SPREMA SPEKTAKL KAKAV BALKAN NE PAMTI: SANJALA...

0
Dua Lipa govorila je o prelasku u svijet glume sa svojim ulogama u „Barbie” i „Argylle” koje je imala prošle godine. Albanska pjevačica (28) glumila je sirenu u „Barbie” i otpjevala „Dance the Night” za film. Utjelovila je teroristicu LaGrange u „Argylleu”.