SEVERINA O DRAMI: PROŠLE GODINE DOBIVALA SAM MAILOVE OD OCA DA ĆE IZAĆI MOJE GOLE SLIKE

I dok su mediji u četvrtak očekivali kako će na zakazanoj press-konferenciji progovoriti o svojoj novoj velikoj turneji, Severina je iznenadila javnim obraćanjem o privatnoj drami kroz koju prolazi. Naime, pjevačica tvrdi kako je njezin sin u školi maltretiran, a da je zbog sudskih sporova s ocem svojeg djeteta, koji traju godinama, kvaliteta njezina života dotaknula dno.

  • Dogodila se situacija koja se ne smije dogoditi niti jednom djetetu, a to je da su mog sina ostavili u školi dva i pol sata, učiteljice su ga psihički i fizički maltretirale, a sve po nalogu i dogovoru ravateljice s ocem – započela je u četvrtak Severia svoju press-konferenciju.

Severina je odlučila prekinuti šutnju. Javno je progovorila o nedaćama koje joj se događaju u životu. Školu koju pohađa njezin sin optužila je za maltretiranje, a slično proživljava i sa socijalnom službom i sudovima.

  • Šikaniraju me posljednjih pet godina. Sve sam ovo rekla socijalnim radnicama, oni kažu da to njih nije briga. To su stvari koje su problem ovog društva. Ja sam također bila na razgovoru s našim gradonačelnikom i on mi je rekao da Milan hoće uložiti 50 miliona eura u grad. Pa sam si ja mislila ”Aha, dobro, znači, toliko vrijedi’… Neki ne znaju za ljudskost, mogu se vlastita djeca kupovati ili tuđu djecu prodavati, kako hoćete – tvrdi pjevačica.

Severina je u nezavidnim odnosima s ocem svojeg djeteta već godinama, no sada je, kaže, prešao svaku mjeru.

  • Ja se ne čudim ovom svom psihičkom silovanju, ja sam prošle godine dobivala mailove od oca da će izaći gole slike i one su izašle. Kada našem premijeru prijeti neki dečko sa Facebooka, on završi u zatvoru, a kada siluju djevojčicu u Zadru, onda ih puste. Mislim da to dovoljno govori da postoje jednaki među jednakima, i da bi o ovom problemu trebali razgovarati i ne se nadmudrivati i svoja ega prosipati – govori pjevačica za Dnevnik.hr.

Zbog svega je u posljednje vrijeme drastično smršavjela i izbjegavala je javnost koliko god je mogla.

  • Moja kvaliteta života bila je takva da sam prošle godine prestala s nastupima. Pitaju me zašto mršaviš, imate određene razloge… Ali sam onda shvatila da morate sve te probleme zagristi, uhvatiti ih čvrsto i reći da to nije sudba kleta i da to trebate riješiti, ali i da postoje puno ljepše stvari koje se događaju u danu… da sam vidjela sve vas, da sam mogla to sve reći, da mi nisu uništili ni hrabrost ni ljepotu, ljepotu za životom – zaključuje.

Usprkos privatnim problemima, obećava da će njena magična turneja biti nešto najspektakularnije dosad.

  • Ti će koncerti stvarno biti magični i ja ću biti odlična. Nikad nemojte imati straha i, moram reći, nikad ne odustajati od onoga što radite bez obzira koliko se zla događalo i koliko vam straha zadavali. Jer samo korak od odustajanja je uspjeh – poručila je pjevačica.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

LAKIĆ O MOGUĆEM POVEĆANJU CIJENA STRUJE: NEMAMO UGLJA, NEMAMO PROIZVODNJE

0
Vedran Lakić, federalni ministar energije, rudarstva i industrije, kazao je nema dovoljno uglja u rudnicima da bi se proizvodile potrebne količine električne energije u Federaciji Bosne i Hercegovine.