SEVERINA U IZDANJU KAKVO NIKAD NIJE VIĐENO: SVI PRIČAJU O OVOM DETALJU

Severina Kojić je svoje obožavatelje na društvenim mrežama počastila nesvakidašnjim izdanjem.

PJevačica je na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj besprijekorno sređena šeta ulicama Monte Karla, a najviše pažnje izazvao je modni detalj na glavi pjevačice.

Severina je kosu prekrila plavom maramom, a njen je modni odabir naišao na oduševljenje pratilaca.

‘Predivna si’, ‘Prava dama’, ‘Savršena’, ‘Seve ti si bomba’ – samo su neki od komentara ispod fotografije snimljene u Monaku.

Jedan od obožavalaca uporedio ju je i s jednom od nekada najljepših žena na svijetu, glumicom i princezom Monaka Grejs Keli. Fotografiju je pjevačica upotpunila i poznatim citatom iz Monti Pajtona “Always Look on the Bright Side of Life” (“Uvijek gledaj na vedriju stranu života”).

Podsjetimo, krajem novembra sud je donio privremenu odluku da Severinino dijete živi s ocem Milanom Popovićem koji će samostalno brinuti o obrazovanju i zdravlju djeteta, piše Espreso. rs.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

SULJAGIĆ O REZOLUCIJI O GENOCIDU U SREBRENICI: TO JE NEŠTO ŠTO...

0
Emir Suljagić, direktor MC Srebrenica govorio je o najavljenom usvajanju Rezolucije o Srebrenici u UN, kao i reperkusijama na Srbiju i odnose zemalja u narednom periodu.