SILVIO BERLUSCONI OŽENIO SINA: ZANOSNA MLADA BLISTALA U GRANDIOZNOJ VJENČANICI

Federica i Luigi upoznali su se prije devet godina na fakultetu, a devetogodišnju vezu ozakonili su u Milanu.

Zanosna mlada blistala je u vjenčanici kojom je još jednom opravdala svoj nadimak “Lady Milano”.

https://www.instagram.com/p/CGuMZX-nFdv/?utm_source=ig_embed

Iako su se se zvanice pridržavale sigurnosnih mjera, vjenčanje je bilo sve samo ne skromno.

Dok su čak i djeveruše, odjevene u nježno ružičaste haljine s “puf rukavima”, sve vrijeme nosile maske, za potrebe fotografiranja, mladenci Federica Fumagalli iLuigi Berlusconi pokazali su ozarena lica te izgledali baš poput modela sa stranica italijanskog Voguea.

Luigi je izgledao markantno u tamnoplavom odijelu s prslukom, uz koje je odjenuo bijelu košulju i lila kravatu, a mladenka je sve ostavila bez daha raskošnom, grandioznom vjenčanicom sa širokom suknjom, zavodljivim korzetom, bogatim puf rukavima i starinskom kragnom koja je apsolutni hit sezone.

https://www.instagram.com/p/CGzSNdKAoGT/?utm_source=ig_embed

Tridesetjednogodišnja tamnokosa Italijanka za vjenčanje, kojim ulazi u slavnu italijansku porodicu, izabrala je vjenčanicu dizajnerice Alessandre Rich, koju je upotpunila bijelim satenskim rukavicama i velom od tila u nekoliko slojeva.

Uz raskošnu vjenčanicu isticao se i profinjen, klasičan svadbeni buket bijelih ruža, povezanih bijelom satenskom vrpcom.

Tridesetdvogodišnji Luigi Berlusconi i njegova novopečena supruga Federica Fumagall, osnivačica kreativne agencije za digitalni sadržaj pod nazivom MB Projects, kojoj su moda i ljepota primarni interesi, upoznali su se i zaljubili prije devet godina, na fakultetu Bocconi University, gdje su studirali ekonomiju i odnose s javnošću.

Federica je Luigija osvojila ljepotom i intelektom, pišu italijanski mediji, dok je njegovu majku oduševila skromnošću i željom da izbjegava reflektore koliko je god to moguće.

Zbog profinjenog modnog stila i brojnih veza koje je putem posla stvorila u svijetu utjecajnih i slavnih, Federica je dobila nadimak Lady Milano, a često je upoređuju s Kate Middleton koja je jednako proaktivna i moćna, ali samozatajna i uglađena.