SIN MARINE TUCAKOVIĆ ZABRANIO ARKANOVOJ UDOVICI, SAŠI MATIĆU I MILANU KALINIĆU DA PRIĐU GROBU

Marina Tucaković sahranjena je danas na Novom groblju u Beogradu, a nakon sahrane Marinin sin Milan Laća Radulović navodno je zabranio udovici ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana, Saši Matiću i Milanu Kaliniću da priđu grobu.

  • Vi nemojte da prilazite grobu, ostali mogu – rekao je navodno Milan kada je sahrana završena, zbog čega su mnogi navodno ostali u šoku.
  • Svi koji smo bili blizu to smo čuli. Stvar je u tome što oni uopšte i nisu bili blizu grobnog mjesta – rekao je izvor sa lica mjesta.

Inače, Marinina posljednja želja bila je da bude sahranjena pored svog sina Miloša na Novom groblju, a ne u Aleji zaslužnih građana.

Tekstopisac Marina Tucaković preminula je 19. septembra u 67. godini.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

SARAJLIJA ZA HAYAT: ISTINA SE MORA UTVRĐIVATI NA SUDU, A NE...

0
Nakon jučerašnje medijski vrlo popraćene akcije „Black Tie 2“, u kojoj su uhapšene 23 osobe, a sljedećeg dana u pritvoru zadržane samo tri, te nakon pojačanog broja hapšenja u današnjem izdanju emisije „Dobar dan, BiH“ razgovarali smo o ukupnom radu Tužilaštva Kantona Sarajevo s glavnom tužiteljicom Sabinom Sarajlijom, čiji mandat uskoro istječe.