ŠKOLSKI ZADATAK DJEČAKA SVE JE NASMIJAO

Na popularnoj društvenoj mreži Reddit osvanula je objava koja je mnogima izmamila osmijeh na lice.

Zadatak kojeg je mališan dobio bio je da od pomiješanih slova sastavi riječ, a on ju je brzo i pronašao i izazvao lavinu komentara. Riječ koju je trebao pronaći bila je ”škola”, ali to nije ono što je on sastavio.

Mali kreativac napisao je ”Laško” time pokazavši da ne razmišlja poput ostalih. Komentatori su se slatko nasmijali i pretpostavili kako neko u njegovoj porodici uživa u ovom pivu pa je tako dječak često čuo tu riječ, piše Večernji.hr.

Mala legenda u nastanku, jedan je od komentara, a drugi su rekli i kako se nadaju da su mu u školi priznali riječ budući da je ipak tačno ispunio zadatak.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE